Aby dyskutować we wszystkich kategoriach, wymagana jest rejestracja.
Vanilla 1.1.4 jest produktem Lussumo. Więcej informacji: Dokumentacja, Forum.
Edit: fak, ale ze mnie dupa! Wiazalam elastyka jak tkana! Cos musialam pokminic.
Tutaj akurat zaważył najbardziej brak zaangażowania matki w spędzanie czasu na świeżym powietrzu. Przy śpiącym spokojnie dziecku i wielu obowiązkach domowych łatwo się zapomnieć i przedobrzyć, tak jak w tym przypadku. Nie ma mowy o czymś takim przy wspólnym spacerze.
Nie czuję bluesa w balkonowaniu to fakt
poza tym uważam, że lepsze balkonowanie niż trzymanie dziecka od poniedziałku do piątku w mieszkaniu...
Wiosna i lato to czas pylenia roślin, więc jest duża styczność z alergenami, a tego typu stałe kontakty są wymieniane jako jedna z przyczyn. Drugą mogą być ciągle nawracające infekcje dróg oddechowych, o które przy samym wystawianiu dziecka nie wydaje się być trudno.
Magdalena co Ty masz w tych cyckach, że Maleńka tak szybko przybiera??
No więc dostałam Cerazette.
Poniewaz łożysko prawdopodobnie wrosłoby się w ranę po CC i po miejscu, gdzie sie oderwało.
I co się okazało? Że nawet przy lekkim mrozie w wózku, powietrze pod podniesioną budką i za osłoną miało temperaturę na poziomie 10 stopni i więcej
ja tez je dostałam ale nie wzięłam i nie wiem czy wezmę....
ale generalnie po CC tak czy siak się nie powinno w ciąże zachodzić przez rok..
chociaż mój gin mi ostatnio powiedział, że "skrócono" ten okres do sześciu miesięcy aktualnie.....
Laski, wyjde na swiruske, ale zapytam: olejki eteryczne ze swiezwj choinki to nie powinny dziecku zaszkodzic, nie?
Bo tak mocno pachnie, ze wynioslam Mala z salonu do sypialni, bo az mnie glowa rozbolala.
moja siostra zaszla po 9 miesiacach, tez skonczylo sie cesarka i na dodatek urodzila wczesniaczka (35 tydzien) maly zdrowy i wogole,ale jednak co ona sie nastresowala..
Poniewaz łożysko prawdopodobnie wrosłoby się w ranę po CC i po miejscu, gdzie sie oderwało.
No u mnie to i o moje zycie chodzi, wiec wezme te piksy.
ale generalnie po CC tak czy siak się nie powinno w ciąże zachodzić przez rok..
chociaż mój gin mi ostatnio powiedział, że "skrócono" ten okres do sześciu miesięcy aktualnie.....
Mój gin powiedział, że bezpieczny okres to 1,5 roku.
masz dla kogo żyć i Mery jest najważniejsza....
poza tym ja tabletki brałam 2 lata i żyję więc aż tak bym ich nie demonizowała
jak mi uszkodzili nerwy to nigdy już mi czucie nie wróci
Byłam u lekarza, jutro odbieram wyniki badań które mi zlecił, bo jak stwierdził "nie podobam mu się", a sam zbadał mi tylko ciśnienie i serducho, po czym stwierdził, że musimy koniecznie spotkać się przed świętami, no więc idę jutro.. z tymi wynikami.
Noc jest od spania do hu... pana, a nie do jedzenia.
ej kobietki [ te po CC ] jak to jest z tą skórą koło rany, której się nie czuje ?bo ja dalej nie czuję i mnie koleżanka nastraszyła, że jak mi uszkodzili nerwy to nigdy już mi czucie nie wróci...ona po roku dalej nie czuje...a mi wróciło czucie ale nie wszędzienp po prawej stronie jak dotykam to jakby nie mój brzuch
No i mieszkanie malutkie.
jak dziecko nauczy się wstawać, raczkować itp to podobno przez jakiś czas lubi się tym cieszyć bardzo często w nocy własnie
ponoć to mija szybko :)
kuchnia taka wyj..... w kosmos a TY piszesz, że malutkie ?
a kupę Tadzio robi normalnie ?