Aby dyskutować we wszystkich kategoriach, wymagana jest rejestracja.
Vanilla 1.1.4 jest produktem Lussumo. Więcej informacji: Dokumentacja, Forum.
Normalnie, tzn jest chyba lepiej bo nie ma takiej notorycznej sraczki jak wcześniej.
Szczerze podziwiam dziewczyny, które muszą często wstawać w nocy- ja dziś odsypiałam do 10:00, na szczęście mąż w domu, to się dzieckiem zajął
--
Wielkie nie jest. 48m2 więc bez szału...
Szczerze podziwiam dziewczyny, które muszą często wstawać w nocy-
Franek sobie tak je ładnie, po czym przysypia, wypluwa cycka no to ok leży sobie tak chwilke, biore go do odbicia i jest wrzask.. dopiero kolejne przystwienie do cycka go uspokaja.. i tak w kółko.. no ale skoro wypluwa wczesniej to chyba głodny nie jest..
Teo Ja okolice blizny czuję już całkiem nieźle. Inaczej niż zwykle, ale nie ma tragedii
My w 4 mieszkamy na 44m2 przy czym mamy na nich az 3 pokoje i spora kuchnie, takze tego, wcale nie maly metraz masz
Czym się różni działanie anty od działania hamującego owulację? Może wskutek dzisiejszego postępu w mieszaniu pojęć jej się już nałożyło działanie po zapłodnieniu na działanie anty?
Na ulotce Cerazette powinna być informacja, jak te hormony działają na myszy i zaburzają rozwój młodego pokolenia.
Moim zdaniem maluchy zaspokajaja pierwszt glod i przysypiaja. A potem jak im sie odbija to im sie przypomina, ze jeszxze mozna cos tam upchać
teraz jest czysto ale brzuch boli i krzyże...
hmmm czyli jakby też go lekko zatwardziło...
u Tadzia to akurat na plus bo robił często i wodniste ale moją zatkało na amen i wywołało mega ból brzuszka :(
a wiecie jak się zaczęła ślinić ?
jak ją noszę to ślina kapie na podłogę
Teo, trzymam kciuki za ważenie. Niech Ninka ładnie przybiera.
Ciekawa jestem, czy sytuacja z brakiem kupki się powtórzy.
Mamy to samo!
Jak nie trzeba go wycierać po zwróconym jedzeniu to po slinie!
a te ćwiczenia to w związku z ?
asymetrią ułożeniową.
Kolki są ale jakby krotsze i rozproszyły się czasowo - raz są wieczorem, raz w dzień ale na dzienne kolki pomaga wiszenie na cycu
Teo nie stresuj się wagą, może masz schizę, że Ninka za mało przybiera ale to tylko schiza i wszystko jutro odejdzie w niepamięć Oby!
Miki ma prawie 2 lata i nadal mu się z dzioba leje
jak ją noszę to ślina kapie na podłogę
nie mam pojęcia co to
' U nas ewidentnie było widać, że dziecko zawsze kładzie główkę na jedną stronę,
Trzymam kciuki za wagę Ninki.
Magdalena, pomyśl. Jeśli Cerazette nie hamują owulacji, to jakie działanie odpowiada za brak ciąży? Tylko pogorszenie jakości śluzu?
a wagę ja mam taką specjalną dla dzieci [taką samą z jaką położna przychodziła] i w sumie nie wiem czy dobrze, że ją mam bo ważę Ninę co tydzień i się stresuje potem, że za mało i że coś tam...
ale z drugiej strony może lepiej co tydzień żeby móc wyłapać jak przestanie przybierać tak jak to wlaśnie ostatnio wyłapałam....
Mamy też odsłonić dziecku stopy, żeby mogło je zacząć odkrywać – pajacyki tylko na noc, na dzień spodenki.
I tak całkiem gołe stópki, bez skarpetek? Przyznam, że to ciekawe
Ja nie trzymam małego cały czas na boso - kiedy się bawimy/ćwiczymy, ściągam skarpetki i wtedy sobie boso śmiga
Mamy też odsłonić dziecku stopy, żeby mogło je zacząć odkrywać – pajacyki tylko na noc, na dzień spodenki.
rano wyląda nieraz jak dziecko wojny
Mam pytanko do wszystkich - w co ubieracie maluszki do spania? W sensie samego ubranka i okrycia.