Aby dyskutować we wszystkich kategoriach, wymagana jest rejestracja.
Vanilla 1.1.4 jest produktem Lussumo. Więcej informacji: Dokumentacja, Forum.
Mam pytanko do wszystkich - w co ubieracie maluszki do spania? W sensie samego ubranka i okrycia.
Teo, ja po CC krwawiłam/plamiłam do 29. dni cięgiem, a potem plamienia i bóle brzucha miałam w 34. i 46. dniu. Wydaje mi się, że to jeszcze oczyszczanie się macicy a nie zbliżająca się @.
Karmię cały czas, niczym dziecka nie dopajam a @ nie mam do tej pory (134 dni) więc po mojemu skoro Ty też karmisz wyłącznie piersią i to ostatnio dość często, nie powinnaś spodziewać się @.
Dzis jadla o 0:30, 3:30 a teraz jest 5:20 i wisi juz od 40minna cycu.
Massakra
Jak mozna tyle wsuwac?
czyli wychodzi chyba na to, że ona przybiera skokowo a nie że cały czas po tyle samo :)
przykrywam kołderką ale ostatnio Małej chyba ciepło bo się troszkę rozkopuje [tak do pasa] i nie budzi się a kark ma ciepły więc widocznie jej tak dobrze
A jak ubieracie pajacyki to na gołe ciałka, tak?
no i wychodzi na to, ze jakbys my na tych swoich wagach nie wazyły, tylko raz w miesiącu, tobysmy miały mniej stresu
ot dba o linie od samego początku a co
I ja mam pytanie. Czy oprócz mojego dziecka któreś śpi na klinie? Tadzio za cholerę nie umie spać na plecach, więc śpi na boku. Jak nie śpi an klinie, to przy ulewaniu wlewa mu się mleko do noska, a z klina czasem spada i wpada pod kołderkę trochę W śpiworku
Katy- a to nie Ty bierzesz tabsy?
Niestety u nas mimo klina ulewa sie i wlewa do noska. Przez to te noce takie fatalne
k 4 dziś czyściłam Małemu nosek fridą,
Hmm, no to może ja niepotrzebnie zakładam Milence pod piżamkę (ma taką "dorosłą" - koszulka + spodenki) bodziak na ramiączkach? W domu mamy ciepło w sumie, 21-22 st. spokojnie.
otóż to, powód prawdopodobnie mamy ten sam. Ok 4 dziś czyściłam Małemu nosek fridą, jednak nie poprawił się w spaniu i po 15 min się obudził :/
Laski, a Wasze 3-4 tygodniowe dzieci tez glównie spaly?
Mam pytanie odnośnie karmienia. Ponoć nie wolno/nie powinno się czekolady... czy to się tyczy też KAKAO? Dzisiaj sobie wypiłam się mnie to zastanowiło....
Alien, czy ja dobrze widzę, że miedzy naszymi dziećmi są 2 dni różnicy? (Kubuś z 10.08?)
Mam pytanko do wszystkich - w co ubieracie maluszki do spania? W sensie samego ubranka i okrycia.
. Ponoć nie wolno/nie powinno się czekolady... czy to się tyczy też KAKAO? Dzisiaj sobie wypiłam się mnie to zastanowiło....
Mam pytanie odnośnie karmienia. Ponoć nie wolno/nie powinno się czekolady... czy to się tyczy też KAKAO? Dzisiaj sobie wypiłam się mnie to zastanowiło....
brala ktoras z Was antyb gdy karmila?jak dzieciatko to znioslo?
Z tym karmieniem to nie takie łatwe, owulację (i okres) można mieć i tak, nie pamiętam dokładnie, jak tam jest
Nie wiem, czy znacie tę stronę, u nas się sporo rzeczy terminowo sprawdziło.
a moje dziecko zmienia się kurcze z dnia na dzień !!
oj to trzymam kciuki, żeby nie płakał Kubuś
i strasznie mnie to rozczula jak sobie wyobrażę takie maleństwo wędrujące przez godzinę do cycka
Mnie teraz rozczula jak młody zasypia mi na ramieniu wtulony w moja szyję, nosz rozpływam się i wybaczam mu od razu wszystkie ryki i wrzaski