Aby dyskutować we wszystkich kategoriach, wymagana jest rejestracja.
Vanilla 1.1.4 jest produktem Lussumo. Więcej informacji: Dokumentacja, Forum.
ak zobaczyłam wczoraj ciuszki, w których go ze szpitala przywieźliśmy, to nie wierzyłam, że on w czymś tak maleńkim się topił
Czemu anty powinna być za darmo? Kto ma za nią płacić? Producenci robią i rozprowadzają te preparaty w czynie społecznym i bez żadnych badań, czy jak?
z torebki... A Krzyś też rośnie jak szalony. Jak zobaczyłam wczoraj ciuszki, w których go ze szpitala przywieźliśmy, to nie wierzyłam, że on w czymś tak maleńkim się topił
żeby dla następnego malucha ewentualnie było...
--
Przykładowo mój Wojtuś- 2 razy USG główki a chłop jak dąb- rwie się do klawiatury jak szalony
Szczypta - dobre Jak Ci z tym jego rwaniem się
Martwi mnie to, bo czytałam że usg główki robi się przy podejrzeniu porażenia...
Tadzio waży 6 kilo więc nie ma opcji, żeby się nie najadał moim pokarmem.
a powiedz mi czemu lekarz podejrzewa wzmożone napięcie ?
Tadzio ma bardzo spięte rączki, nie umie ich wyluzować. Nawet ubranie kombinezonu to jest problem bo ręce ma podkurczone. Wyglądają trochę jak skrzydełka kurczaka. Jak leży na brzuszku to powinien leżeć jak żaba, a z reguły zaraz prostuje nóżki.
Problem z napięciem mięśniowym, czy to za wysokim, czy to za niskim, ma prawie połowa dzieci.
No jak jej wkładasz do rączki swój palec, to wzmagasz ten odruch chwytny. Który właśnie ma zaniknąć
moja nie miała USG główki a wszystkie wasze dzieciaki miały
no właśnie, dlatego często wszelkie wątpliwości i rozbieżności lekarzy przy pierwszym dziecku konsultowałam tu na forum z innymi matkami. Nie ma to jak doświadczone mamuśki :) Powiem Wam ze po tej ciazy to ja mam zaufanie do lekarzy bliskie zeru i wszystko sprawdzam w innym zrodle zawsze i doczytuje gdzie sie da.
wystajacym pepuszkiem i sie olazalo, ze przepuklina
przypomnijcie jak pieczecie rybę w folii.
Nie chce przegrzać Frania ale też nie chce zeby zmarzł..
Ja Tadzia pakuję w same rajty, bodziak i cienki sweterek. Na to kombinezon. Wózek wyłożony ciepłym kocem, na wierzch koc i jeszcze ta osłona co jest przy wózku. Myślę, że to spokojnie wystarczy.