Aby dyskutować we wszystkich kategoriach, wymagana jest rejestracja.
Vanilla 1.1.4 jest produktem Lussumo. Więcej informacji: Dokumentacja, Forum.
Lepiej Ci śpi? Ostatnio pisałaś, że budzi się co 3 godz jak noworodek.
Kurcze to ja chyba przesadzam z tym ubieraniem
Moze jej ten plaster przeszkadza w jedzeniu, nie?
pamiętam jak dzisiaj jak się śmiałaś z suwaczka z 37 tc i z tej spakowanej walizki a Ninka już 2 miesiące skończyła..
MYSZA bo miałam wczoraj pytać - co się stało, że znowu do lekarza pojechaliście ?
Powiedzcie mi dziewczyny, czy wasi pediatrzy każą synkom odciągać napletek? Bo mój tak, mimo, że widać, że małego to boli, i trochę mnie to zdziwiło, bo wydawało mi się, że nic się z tym nie robi do 2 roku życia podajże...
Powiedzcie mi dziewczyny, czy wasi pediatrzy każą synkom odciągać napletek?
Powiedzcie mi dziewczyny, czy wasi pediatrzy każą synkom odciągać napletek? Bo mój tak, mimo, że widać, że małego to boli, i trochę mnie to zdziwiło, bo wydawało mi się, że nic się z tym nie robi do 2 roku życia podajże...
zgadzam się :) co do rota - mi pediatra powiedziała, że wg niej jest sens szczepić na to dzieci w krajach, gdzie na biegunkę się umiera...
tak jak w Afryce na przykład...
poza tym mimo zaszczepienia i tak dziecko chociaż raz [do skończenia 4 roku życia] zachoruje na rotawirus i szczepienie nic nie pomoże....
co do rota - mi pediatra powiedziała, że wg niej jest sens szczepić na to dzieci w krajach, gdzie na biegunkę się umiera...
tak jak w Afryce na przykład...
Na rota w końcu nie zaszczepiłam. Doszłam do wniosku, że tyle jest szczepów tych wirusów, że mogę nie utrafić w to, na co dziecko zachoruje
ale o możliwych złych skutkach szczepionek lekarze milczą.
Oczywiście, że dacie radę, tylko jakim kosztem? może już wtedy damy rade jakby cos sie przypałetało.
teraz jest w I klasie i super się uczy. ale jak miał 2 latka już tracili z nim kontakt. i okazało ise że winna była jedna ze szczepionek.
chłopczyk zaczął wpadać w autyzm. dobrze, ze rodzice sie zorientowali i kilkuletnią rehabilitacją i praca nad nim ładnie go wyprowadzili
To była dobra terapia odchudzająca
chyba będę szczepić Alexa
tak, brat płakał z bólu, młody był wtedy.. boli podobno jak jasna cholera.
który zachorował po raz drugi na ospę
Zaszczepić można i tak dopiero roczne dziecko.