Aby dyskutować we wszystkich kategoriach, wymagana jest rejestracja.
Vanilla 1.1.4 jest produktem Lussumo. Więcej informacji: Dokumentacja, Forum.
Niestety jeśli chodzi o szczepionki powodujące autyzm to jest prawda, mój brat po otrzymaniu szczepionki trafił do szpitala.
waga!!!6.2 kg

]

ej a na te MENINGOKOKI to kiedy się szczepi ?
tzn do którego tygodnia?
bo ja nawet o tym nie słyszałam chyba
bo więcej czasu spędzałam przed laptopem niż z mężem i w ogóle , żeby być na bieżąco tutaj
      to ta która była oferowana 2 lata temu, działała tylko na najrzadziej atakujący typ meningokoków (są trzy typy). Dlatego ta szczepionka była zdecydowanie mniej popularna niż np. pneumokoki.
Czolem, Chloe!:) widze, ze tez masz nocne z cycem rozmowy, skoro jestes o tej porze ;)
      Dziś grzejnik wyłączony całą noc i od razu lepiej nam się spało.
a to to fakt, tez u nas raz jazda byla , patrze na termometr a on swieci na czerwono bylo prawie 21 stopni, to juz dla niego z agoraco! no wiec jak jest 18-19 maks to ejst git:)
      bo potem ogladalam ostatni odcinek dextera 6 serii!!
 kurde, muszę sobie ten 6 sezon ściagnąć.
      No ale Tadzio nie może narzekać na problem z jedzeniem w ciągu dnia więc w nocy mógłby sobie darować... Kluska się z niego robi... Chyba normalnie zacznę go oszukiwać wodą:

Jak  już uśnie, to zanoszę go do łóżeczka i za 10 minut jest wrzask, bo chce, żeby go zabawiać i pokazywać świat. Dobrze, że karuzela na chwilę działa i mata, bo chyba bym już oszalała. Na cycu tak się rozgląda, że niedługo będę miała biust do pępka. No!
      A ja się zastanawiam jak nauczyć dziecko że w nocy się nie je...

bo mój mimo, że 4 miesiące zaraz to budzi się co 3 godziny góra w nocy, a zasypia koło12, 1 dopiero. W dzień tez prawie wcale nie śpi i je co 2, 2,5 godziny i ulewa duże ilości po kilka razy po każdym karmieniu, w ogóle nie mogę kłaść go na płasko, więc karmie zawsze na siedząco i Natuś śpi ze mną:)
      MAGDALENA u nas się ulewanie skończyło ZUPEŁNIE odkąd Mała dostaje Debridat...
ani raz jeden nie ulała od ponad tygodnia....
a mi się wydaje, że takie maleńkie dziecko jest jeszcze za maleńkie żeby go nocnego jedzenia oduczać...

kiedy to się skończy.,..

jak chce jeść to znaczy, że głodny
 Krzyś czasem budzi się ok północy i ewidentnie budzi się tylko po to, żebym go przytuliła. Prawie nie ssie, ale przytula się do mnie mocno. Rano mam piersi jak kamienie, bo przez noc ciumknie tyle co nic. No i pewno przez to ciumkanie ostatnio gorzej przybiera, ale póki co go nie wybudzam. Zresztą nie wiem jakbym miała to robić 
      Z tego co piszesz to jakis cudny lek!

ale sa młodsze dzieciaczki które potrafia juz 9h przespać w nocy bez jedzenia.

U nas po Debridacie było jeszcze gorzej, mały dostał zaparć i męczył się jeszcze bardziej i musieliśmy odstawić.

u nas było to samo !!
po 4-ech dniach brania tak mi dziecko zatwardziło, że musiałam jej pomóc zrobić kupę a jak juz poszło to 3 pampersy zalała
ale po odstawieniu wrócił też ból brzucha więc po dwóćh dniach spróbowaliśmy raz jeszcze i tym razem super !!