Aby dyskutować we wszystkich kategoriach, wymagana jest rejestracja.
Vanilla 1.1.4 jest produktem Lussumo. Więcej informacji: Dokumentacja, Forum.
Niestety jeśli chodzi o szczepionki powodujące autyzm to jest prawda, mój brat po otrzymaniu szczepionki trafił do szpitala.
waga!!!6.2 kg
ej a na te MENINGOKOKI to kiedy się szczepi ?
tzn do którego tygodnia?
bo ja nawet o tym nie słyszałam chyba
bo więcej czasu spędzałam przed laptopem niż z mężem i w ogóle , żeby być na bieżąco tutaj
to ta która była oferowana 2 lata temu, działała tylko na najrzadziej atakujący typ meningokoków (są trzy typy). Dlatego ta szczepionka była zdecydowanie mniej popularna niż np. pneumokoki.
Czolem, Chloe!:) widze, ze tez masz nocne z cycem rozmowy, skoro jestes o tej porze ;)
Dziś grzejnik wyłączony całą noc i od razu lepiej nam się spało.
a to to fakt, tez u nas raz jazda byla , patrze na termometr a on swieci na czerwono bylo prawie 21 stopni, to juz dla niego z agoraco! no wiec jak jest 18-19 maks to ejst git:)
bo potem ogladalam ostatni odcinek dextera 6 serii!!
No ale Tadzio nie może narzekać na problem z jedzeniem w ciągu dnia więc w nocy mógłby sobie darować... Kluska się z niego robi... Chyba normalnie zacznę go oszukiwać wodą:
A ja się zastanawiam jak nauczyć dziecko że w nocy się nie je...
MAGDALENA u nas się ulewanie skończyło ZUPEŁNIE odkąd Mała dostaje Debridat...
ani raz jeden nie ulała od ponad tygodnia....
a mi się wydaje, że takie maleńkie dziecko jest jeszcze za maleńkie żeby go nocnego jedzenia oduczać...
kiedy to się skończy.,..
jak chce jeść to znaczy, że głodny
Z tego co piszesz to jakis cudny lek!
ale sa młodsze dzieciaczki które potrafia juz 9h przespać w nocy bez jedzenia.
U nas po Debridacie było jeszcze gorzej, mały dostał zaparć i męczył się jeszcze bardziej i musieliśmy odstawić.
u nas było to samo !!
po 4-ech dniach brania tak mi dziecko zatwardziło, że musiałam jej pomóc zrobić kupę a jak juz poszło to 3 pampersy zalała
ale po odstawieniu wrócił też ból brzucha więc po dwóćh dniach spróbowaliśmy raz jeszcze i tym razem super !!