Aby dyskutować we wszystkich kategoriach, wymagana jest rejestracja.
Vanilla 1.1.4 jest produktem Lussumo. Więcej informacji: Dokumentacja, Forum.
sytuacja z przybieraniem chyba opanowana
a w ogóle to pobiła rekord bo jak zasnęła o 19:30 tak się obudziła o równej 4-tej !
Jeszcze potem cwaniakowi małemu nie wystarcza, że śpi ze mną w łóżku, o nie! On musi spać na mnie
Jak tam Święta kulinarnie??
Jak tam Święta kulinarnie?? U mnie nudy.... Nie uwierzycie pewnie ale z wigilii wyszłam głodna! Co za porażka....
No, obsrał jeszcze strój Mikołaja (po same pachy), więc może mu kupę trochę pogoniłam.
ale Jasiek wypadł z fotelika na podłogę czy fotelik z nim w środku spadł na podłogę ?
może wcześniej Twoja dieta była "za jałowa" i dlatego z kupkami był problem ? :)
Nie uwierzycie pewnie ale z wigilii wyszłam głodna! Co za porażka....
Dziś już się pobeczałam nad ranem
Z niewyspania tak mnie głowa boli i najgorsze że ide spać z bolącą głową i budzę się z bolącą głową
Jutro kupuję mm i mu chyba zacznę na noc podawać
MADZIA ale to nie jest katar tak ? tylko ślina? czy mleko cofające?
czy co ?
Magdalena, a masz w domu nawilżacz powietrza? Używacie roztworu wody morskiej?
Albert dziś miał jedną pobudkę w nocy,wczoraj też ładnie spał. Rośnie mi dziecko :)
za dużego cisnienia mleka (niestety metoda na leżąco już nie działa :/ )
U nas za to na święta też przygoda, może nie tak poważna jak u Was ale Ninka ma mego mocne zapalenie spojówek ryk był straszny, wczoraj pojechałam do lekarza i dał antybiotyk w kroplach dziś jest już lepiej ale ropy było tyle że aż błonka się na oku zrobiła i jak wstała po nocy to oczy były zaklejone całe, na szczęście już jest lepiej
Nie tak dawno wymieniłam Jankowi garderobę i oczom nie wierzę, bo rozmiaru 68 to on już długo nie ponosi
Tadzio przytulak
a jak z tym płakaniem ?
chyba lepiej bo nic nie piszesz
Próbujemy się chustować, ale nie wychodzi nam. Nie umiem mu tych kolanek dać tak wysoko i ma proste nóżki i plecki a tak być nie może
Teo syrop chyba działa (odpukać w co się da) bo Natuś wczoraj, a dzisiaj nawet dwa razy sam zrobił kupę,
z bólami brzuszka trochę lepiej i już nie ulewa tyle razy po każdym posiłku
I kurde, ważyłam wczoraj Krzysia i wyszło, że przez 12 dni przybrał 100g. Szału nie ma
ostatnio sama mnie pocieszałaś jak Ninka w 14 dni przybrała 160 g
więc myślę, że i u Krzysia zaraz ruszy
bo moja po obudzeniu jak nie dostanie cyca w ciągu 15 sekund to jest żałosny płacz na pół osiedla i ogromna podkówka na buzi
albo ja mam jakiegoś giganta w domu albo coś tu jest nie tak
DObrze wiedzieć, że nie tylko ja jestem taka wyrodna matka.
poczułam ten Wasz "ból egzystencjalny" z tym związany :)
KASIA a te gluty to do worka od odkurzacza trafiają tak ?