Aby dyskutować we wszystkich kategoriach, wymagana jest rejestracja.
Vanilla 1.1.4 jest produktem Lussumo. Więcej informacji: Dokumentacja, Forum.

choć są jeszcze 62 w które się śmiało mieści 

nie, niestety nie :) gluty trafiają do zbiorniczka, który trzeba wypłukać.

Jak to u Was było z ząbkami?

Więc może to zależy od przychodni/szpitala..

Nie wiem czy dawać ten antybiotyk,

od czubka główki do stopy przy wyprostowanej nodze] i wyszło nam 62 cm i tak sobie myślę - czy to możliwe ?
Nam pediatra pokazała, że mierzy sie po krzywiznach ciała dotykając miarką cały czas ciała dziecka np. karku nie mierzysz w powietrzu, tylko po skórze. Mam nadzieję, że zrozumiesz o co mi chodzi...

Nom taką na brwiach
zaczyna się od czubka głowy nie ?
a kończy na piętach ? :)

Bo ja jestem niska raczej, ale mój mąż to wysoki 

Ja mam z Hippa. Na tyłek sie nie sprawdził, ale na buzie owszem

Kurcze a ja dalej nie wiem czy Franek ma skaze czy nie..
smaruje balsamami.. oliwką.. i nic..
 30 grudnia idziemy na szczepienie, może podpytam lekarki, co ona na to..
      Na diecie bezkrowiej byłam 2 tygodnie, a tym czasie były te placki na łokciach, więc to może jednak nie od mleka?
Mi pediatra powiedziała, że jednak przy skazie bardzo charakterystyczne sa takie polakierowane policzki a nie tylko sucha skóra. Mojej kumpeli synek miał skazę, to na całym ciele miał też takie jakby potówki + właśnie te policzki.

Mój ma właśnie takie błyszczące czerwonawe liszaje na policzkach

Potem w końcu je porządnie i idzie spać.

krostki przysychaja i buzia jest szorstka. W brwiach zrobila sie ciemieniucha ( wszystko w tym samym czasie), takie żółte strupki. Mały jest bardzo nerwowy, jak robi kupy to sie preży ale kupy robi bardzo czesto nawet co 2 godz, a wczesniej juz tak czesto nie robil. Kupa jest żólta ale taka pólplynna, w sumie nie pamietam jaka byla wczesniej. Najbardziej mi serce peka jak mysle ze jego to swedzi, zalewam sie normalnie łzami.Myje buzie woda i smaruje kremem aquastop taki jak wazelinka zeby tylko natluscic. Chcialabym karmic piersia jak najdluzej i wyeliminowalam juz nabial z diety, narazie nie jem nic takiego od 3 dni, ale nie wiem czy jest lepiej. Pasowaloby pujsc do pediatry ale zastanawiam sie co mi to da, bo oprucz tego ze mi powie ze mam nabialu nie jesc nic sie nie da zrobic, no chyba ze przejsc na butelke

W tych wszelkich poradnikach ulotkach piszą że średnio dzieciaczki w jego wieku jedzą 6-8 razy na dobę..

Ewunia miała podobnie, Krzyś ma podobnie. Tzn chodzi mi o to, że dziecko wydaje się "wyregulowane", a potem znowu częściej się budzi/ssie. Potem znowu się "reguluje", a potem znowu więcej wisi. Aż minie zupełnie.

mówię Ci - daj mu Debridat to ulewanie przejdzie...