Aby dyskutować we wszystkich kategoriach, wymagana jest rejestracja.
Vanilla 1.1.4 jest produktem Lussumo. Więcej informacji: Dokumentacja, Forum.
powie ze mam nabialu nie jesc nic sie nie da zrobic, no chyba ze przejsc na butelke
no nie wiem czy to byloby rozwiazaniem, w sensie przejscie na butelkemoja kolezanka karmila tylko 3 tyg bo luzej jej sie nie chcialo, maly jest na sztucznym i co? tez wysypany plus suche placki na nogach,takze nie ma reguly
Byliśmy w nocy u lekarza, ale ten stwierdził że to ząbki i... przepisał antybiotyk (Augmentin).
dzwiganie gllowki do gory gdy lezy na pleckach...i przy tym nerwy..
a ja wczoraj pisałam że Ninka ma piękną buzię to dzisiaj rano wstała cała zesypana
i teraz nie wiem po czym bo nabiał co prawda zaczęłam jeść ale to chyba od piątku już a nie że dopiero co....
cerisecerise nie mogę jej kąpać za późno, bo zwyczajowo ona wstaje o 18:00 z ostatniej drzemki
Franek też ostatnio zasypia pożno.
Kapiel jest koło 19, potem niby zasypia, po jedzeniu kłade go do lożeczka i kima ale po 30min sie budzi i sie bawimy tak do 22:00..
a próbowałaś wkładek z firmy BEPANTHEN ?
Na ulewanie dostaliśmy syropek Gastrotouss Baby..
Pytałam o Debridat ale powiedzała że to bardzej na problemu brzuszkowe a nie na samo ulewanie.
A jak się go dawkuje?
5-10 minut po karmieniu
po KAŻDYM karmieniu? hm. no to będą jazdy.
bo u nas po karmieniu to muszę kurde zastygnąć w bezruchu i nie dotykac małej, bo jak ją ruszę z pozycji, wjakiej sie na brzuchu ułoży, to jest heft...
Laski, a piersi nabrzmiałe to są dlatego, że dziecko mniej zdjada czy że więcej i jest dodatkowa produkcja?
Wiem, że 90% dzieci z tego wychodzi no ale 10% zostaje
bo to nie BEPHANTEN tylko PENATEN
tylko ztym wyelimnowaniem krowy, to sobie nie wyobrażam...! przecież to jest niemal wszędzie. a że sama uwielbiam nabiał, to współczuję.
Chloe to za wcześnie na próby siadania, mój teraz zaczyna właśnie tak podnosić główkę, a to i tak jeszcze wcześnie.
Przedtem to główkę wykrzywiał raczej w drugą stronę, a w jakich sytuacjach tak robi i jak to wygląda?
Denerwuje się wtedy, czy robi tak w czasie zabawy?
Ale co dziwnego Franka tylko obsypywało jak zjadłam jogurt, albo jakąs owsianke itp..
Ale jak zjadlam przez świeta 4 wołowe rolady.. to nic mu nie było.. więc nie wiem o co kaman.
nie znam się, ale może jest i tak, że to taka skaza wybiórcza, tylko na niektóre nabiały.
Ciekawe co Wam Madzia da.. Daj znać!
Madzia, a to nie zaburzy laktacji? Tak z ciekawości pytam, bo tak się zastanawiam- 30ml jak dasz przed jedzeniem, to sporo, więc mała mniej zje. A jak dasz po jedzeniu, to pewno puści pawia giganta???
Madzia, ten syrop jest bez recepty, ja bym spróbowała go podać Marysi a dopiero jak nici z tego u Was będą to przejdź na mm. Po co od razu dziecko faszerować sztucznym mlekiem.
dziewczyny nie jedząca nabiału. Czym uzupełniacie wapń?