Aby dyskutować we wszystkich kategoriach, wymagana jest rejestracja.
Vanilla 1.1.4 jest produktem Lussumo. Więcej informacji: Dokumentacja, Forum.
mam wielki problem!
od wczoraj nie mam mleka w piersiach...
wieczorem udało mi się ściągnąć 30 ml z dwóch piersi po 3 godz przerwie od jedzenia Oskara !!!!
Jezu co ja mam robić !!
w nocy jakoś go nakarmiłam ale teraz piersi mam puste!!!
ale jak się Ninka przyssie i pociągnie chwilę
yyyy tak źle przeczytałam Przepraszam :P Agunia, chyba źle przeczytałaś. Chodziło o Bebilon Nutrition.
Mamy problem z przestawieniam naszego malucha na spanie w nocy... juz ktoras noc z rzedu mamy nieprzespana bo Adas "wymyslil" sobie ze nie bedzie w nocy spac.
"rób co chcesz ja idę spać"
chociaż ja też ostatnio się troszkę denerwuję bo do tej pory wystarczyło, że dwa trzy razy pociągnęła i mleko zaczynało lecieć a teraz czasami pół minuty ssie i nic nie leci i już się zaczyna denerwować ale jakoś ją przekonuję, żeby jeszcze troszkę i wtedy pokarm napływa...
Dziewczyny, a ja juz nie wiem co robic z tym charczeniem:( mala cala noc odchrzakuje i nie moze przez to spac.
A śpi z tobą? W jakiej pozycji? Nataś jak jeszcze spał ze mną tak żebym mogła go karmić na boku, to też tak charczał, bo mleko leciało mu przez nos,
dlatego teraz karmie na siedząco i zawsze kładę go na podwyższeniu, żeby główkę miał wyżej niż pupę
--
To jeszcze może być od tego, że takie maluszki nie potrafią połknąć śliny i ona sama spływa do gardła, a dziecko wtedy charczy.
Tak pediatra kiedyś mi mówiła.
a jak jej ta galaretka zaklajstruje ujście, to co z tym powietrzem?
wtedy najlepszy pediatra w mieście polecił jej karmić piersią normalnie a na dokładkę podać trochę sztucznego mleka. Miało to właśnie na celu obciążyć treść żołądka, tak żeby "na górze" był solidniejszy pokarm.
wiec postanowilismy odstawic to cudo, bo szkoda meczyc dziecko. Juz wole ja kilka razy przebrac niz ma tak cierpiec.