Aby dyskutować we wszystkich kategoriach, wymagana jest rejestracja.
Vanilla 1.1.4 jest produktem Lussumo. Więcej informacji: Dokumentacja, Forum.
już jest lepiej...
mleko leci chyba się najada bo nie grymasi
ja też podaje ten depridat i ciekawi mnie w jakiej dawce wy podajecie dzieciom??
mi kazała 1,5 ml
Magdalena ja doskonale znam cala historie Marysi i wiem, ze bierze Ferrum. Nawet ostatnio zastanawialam sie czy nie byloby lepsze Ferrum w zastrzykach, mialabys gwarancje przyjecia odpowiedniej dawki, a dzieci szybko zapominaja o bolu po zastrzyku. I szybciej bylby efekt kuracji a to wazne, bo troche czasu minie nim ten syropek pomoze
i choćbym nie wiem jak się starała [strzykawka, łyżeczka, mały kubeczek, moje palce] jej to podawać to 3/4 lekarstwa zostaje elegancko wyplute :/
Teo, a nie mozesz rozpuscic w mleki? Ja tak podaje: rozpuszczam w 5-10ml swojego mleka i podaje w butli.
A w dzien prawie wcale nie spi, jakbym dodala jej drzemki to moze ze 2-3 godziny sie uzbiera:/ ledwo sie w domu ogarne:/
My dzisiaj po szczepieniu. Mały waży 6130, jest szczupły, długi i ...przystojny
U nas ostatnie 4 nocki do kitu.. budzimy się po 4 razy.. a myslalam, że jak 3 miesiaczki mina to będzie tak pięknie.. eh głupia ty głupia
--
Teo, sporo śpi Ninka, zazdraszczam.
no od tygodnia tak ładnie mi znowu spać zaczęła bo też było, że po 15-20 minut i ryk a ja nic zrobić nie mogłam bo co zaczęłam to musiałam do niej wracać...
a teraz ma taki fajny rytm, ze zawsze ok 9 zasypia i śpi 2 - 2,5 godziny a potem tyle samo od mniej więcej 15 :)
fajnie bo i śniadanie mogę spokojnie zjeść i obiad
potrafila gonulac
Magdalena: potrafila gonulac
eee, ze co robila? co znaczy GONULAĆ?
[/quote]
[quote=MrsHyde]:
eee, ze co robila? co znaczy GONULAĆ?
Bede musiala tez zrobic sobie takie zestawienie ale juz z gory wiem ze Adas jest aktywny w ciagu dnia przez pewnie polowe tego czasu co Twoja corcia. Stad pewnie u nas probemy ze spaniem w nocy.
aha debridat działa. skończyły się bóle brzuszka:)
Głowa to mnie już tak boli, ze ledwo żyję
Podałam wczoraj Natasiowi pierwszy posiłek czyli troszkę kleiku ryżowego na moim mleku
Jadł aż mu się uszy częsły
Toe dałabyś radę!
Kwestia przyzwyczajenia
Podałam wczoraj Natasiowi pierwszy posiłek czyli troszkę kleiku ryżowego na moim mleku
Jadł aż mu się uszy częsły
chociaż z drugiej strony doznam szoku jak zacznie się ząbkowanie i będzie ryk w nocy co godzinę heheh