Aby dyskutować we wszystkich kategoriach, wymagana jest rejestracja.
Vanilla 1.1.4 jest produktem Lussumo. Więcej informacji: Dokumentacja, Forum.
mierzenie temp przy wstawaniu do dziecka itp...kolejny raz polecam ATOs http://apt.republika.pl/index.html
ja muszę jakoś moją córkę próbować przetrzymać bo ona codziennie chodzi spać między 19 a 19:30
może jakby zasypiała o 21 to spała by do 5-tej zamiast do 2 -3 ? :D
biorę co mi daje los
U mnie właśnie fajerwerki obudziły Albertau nas to samo, na szczęście Gośka łatwo dała się uśpić, potem to już mama poszła odsypiać brak snu od 2 dnia poprzedniego.
Karolinka jeszcze maciupcia to temu tak ma.
Juz niedługo jako taki rytm bedzie miała
Od wtorku na calutkie dnie zostanę z nią sama. A potem noce... w sumie też sama bo tato musi się wyspać do pracy.
Nie wiem jak długo pociągnę... No pociągnę ile trzeba - mam zadaniowe podejście.
Ona strasznie krzyczy. Nie płacze, tylko przeraźliwie krzyczy... jak pterodaktyl... W sumie po takim porodzie to się jej nie dziwię.
Chyba na USG muszę sie zapisać
Madrill też tak miałam, po dwóch tygodniach wolnego mąż do pracy wrócił i w zasadzie od godziny 8 do 18 byłam sama.
Hahaha a jak krzyczy pterodaktyl???
dziewczyny ja zostałam sama z Ninką po dwóch dniach powrotu ze szpitala i dałam radę mimo bólu po CC...
Ale moja Droga Twoja Nina jest aniołkiem w porównaniu do mojej córy :)
na początku zawsze jest ciężko, jeszcze trochę i będzie coraz łatwiej. Na pewno w końcu się dotrzecie. To tylko kwestia czasu. Jak tak czytam swoje posty to jakbym miała depresję poporodową
A mój cycoch przestał być cycochem (mówię o dniach, nie nocach) zje i mówi "matka spadaj, chce się pobawić rączkami" i tak sobie leży na kocu, obserwuje, macha nogami, ogląda rączki, rękawy bluzki, próbuje jak co smakuje, ssie kciuka albo palca wskazującego,a jak chce spać to mnie woła, bo chce się przytulić i zasypia