Aby dyskutować we wszystkich kategoriach, wymagana jest rejestracja.
Vanilla 1.1.4 jest produktem Lussumo. Więcej informacji: Dokumentacja, Forum.
U nas co drugi dzień na początku i co tydzień później przychodziła położna i przynosiła wagę żeby małego zważyć,
to dziwne, że ważyliście dopiero po trzech tygodniach...
Zauważyłam taką prawidłowość - na północnym zachodzie Polski położne przychodzą raz lub dwa - na południowym wschodzie bywa, że są i po 6 razy
A Kubuś mowi wam cześć
Madziu a moze to nie mleko, moze po prostu taki dzien Mala miala?
bardziej przyprawy jesli wczesniej jadlas np niedoprawione..
ja to praktycznie od poczatku jem wszystko,moze dlatego Maly na nic nie reaguje bo jakbym tak wprowadzala normalne zarcie (a wierzcie mi lubie na ostro!!)po jakims czasie to mzoe by cierpia
Witam, dziś kończymy 3 magiczne miesiąca. Czyli od jutra nocki przespane, żadnych bóli brzuszka i kupki raz dziennie he he he
kuśwa, niby natura kobiety stworzyła do macierzyństwa, to czemu nie dała jednocześnie nieograniczonej pojemności pęcherza???
to całe, calutkie osiedle słyszy, że wredna, nieczuła matka spróbowała położyć na łóżku małego, biednego, bezbronnego Krzysia
Ok 10:30 Krzyś puszcza cyca, przytula policzek do piersi i śpi. ALE śpi, dopóki ma nos wtulony w pierś. Każda próba odłożenia Krzysia kończy się tak samo- otwiera oczy, patrzy na mnie wzrokiem kota w butach ze Shreka
W sumie niby lepiej ale jak na przykład w Nowy Rok Mały ciumkał 8 godzinę, a ja w międzyczasie zdołałam dwa razy się wysikać i dzikim sprytem zjeść w locie rosół, to aż się rozpłakałam
i dzikim sprytem zjeść w locie rosół,
ona dzisiaj po raz pierwszy od miesiąca w tym bujaczku leży
a ja to lajtowo- fotelik, krzś na lewym cycu (bo ja praworęczna), na podusi do karmienia, jeszcze sobie pufę dostawiam, żeby wygodnie nogi wyciągnąć, Młodszego nakrywam pieluchą tetrową i sobie jem
"Jak to można obrazowo ująć – te dzieci, które spały nieprzerwanie przez całą noc od najmłodszych lat kamiennym snem okazały się ślepą uliczką ewolucji i zostały pożarte przez tygrysy. "
Chyba sie slabo sprawdzam w nowej roli
I czuje sie okropnie, bojuz mi cierpliwosci brakowalo i sie zloscilam a takie malenstwo przeciez niewinne.
cerise, jak sobie z Ewunią radzisz? Masz kogoś do pomocy? Jeśli Krzyś ciągle na cycku wisi, to pewnie malutka też domaga się uwagi?
bo kładę tą matę na łóżku a nie na podłodze :(
Ale dziś jest 5 dzień stosowania i już 3cie karmienie bez ulewania!!