Aby dyskutować we wszystkich kategoriach, wymagana jest rejestracja.
Vanilla 1.1.4 jest produktem Lussumo. Więcej informacji: Dokumentacja, Forum.
A mnie, szczególnie odkąd sama zostałam matką, zastanawia jedno. Czemu 90% kobiet uważa, że jak się zostaje matką to przestaje się być człowiekiem? Bo to chyba takie normalne odruchy- zirytować się, zezłościć, przekląć, trzasnąć drzwiami, a potem mieć wyrzuty (albo i nie )
Też mi się tak wydaje... Najlepiej rozmowa przy której będzie również Twój mąż żeby Cię wspierał.
No a do tego moja mama jest bardzo ciepła i delikatna osoba. Mamy bliskoe relacje, przyjaznimy sie. To nie tak, ze to jakas hetera.
jeden dom, dwa zdania i wspomnienia
Mój tata też inaczej wspomina wczesne dzieciństwo swoich dzieci
Nie chciałam ci zrobić przykrości. Sorry!
wszystko naraz ?
a w ogóle to mam problem z usypianiem, bo jak mała uśnie twardo na mnie po jedzeniu, to zawsze się rozbudza jak ją odłożę, mimo różnych trików typu dlugie dotykanie etc.
A Marysia spi na klinie czy podusi czy bez niczego?
takie same ma godziny snu i aktywności jak Mery :)
A dopiero co słyszałam od rodzinnej, że za dużo przybiera i mam ograniczać karmienia i wydłużać przerwy między nimi...
serce mi pęka ...
jak jej nie było to chwilami nie pamiętałam ile o której zjadły i ile czego wypily
Niestety Nati bardzo mało przybrał, od ostatniej wizyty prawie miesiąc temu tylko 200 g
bo one w ogóle jakies siostry astralne sa
Na cycku od początku i wcześniej bardzo ładnie przybierał i lekarka rodzinna stwierdziła, ze za dużo i
że za często go karmie, bo przerwy powinny być co najmniej 3 godzinne i tak się staraliśmy go przetrzymywać
jak już powiedział żebyśmy pojechali po poduszkę to już byłam zrezygnowana i nic nie dopytałam...
--
Jutro rano będę łapać siuśki, trzymajcie kciuki.