Aby dyskutować we wszystkich kategoriach, wymagana jest rejestracja.
Vanilla 1.1.4 jest produktem Lussumo. Więcej informacji: Dokumentacja, Forum.
Kobiiiito, kciuki to trzeba trzymać przy łapaniu siusków u dziewczynek. tam to jest zabawy!
wydaje mi się że on nawet zdj nie robił tylko popatrzył na bioderka jak leżał na boku a potem przodem i tyle ...
No teraz jakby mniej kolkowo ale w ciągu dnia jeździ mu coś ewidentnie po brzuchu i puszcza bolesne bąki czyli dalej Janka boli ten brzuchol ? :(
Anetka a powiedz mi jakie te szosrtkie plamki ma Janek?
Bo Franio ma takie plamki na nożkach smaruje takim kremem dla suchej skory i nie pomaga
I to zewnetrzna strona nóżek, tak na gołe oko nie widac tam nic.. tylko w dotyku taka szorstka ta skóra
pierwsze słysze nic nie dostałam
bo jak kiedyś koleżanka powiedziała do Ewki wyjącej w progu kuchni (wyjmowałam ciasto z piekarnika) "Ewa, jesteś duża,nie wymuszaj na mamusi", to mnie trafiło. Sorry, ale mnie trafia, jak ktoś uczuć mojego dziecka nie szanuje i jakoś nie zmienię tego
A ja mam pytanie z całkiem innej beczki. Wkrótce się rozpakuję - lada dzień - i tak co noc się spodziewam, że to będzie już. Więc pytanie do tych z Was, które rodziły sn, bez wywoływania -czy akcja porodowa zaczęła się w nocy, czy w dzień? Jakoś tak nastawiłam się na noc, ale może niesłusznie...
cerise, naprawdę Cię podziwiam . Nie wiem, jakbym sobie radziła, gdyby mój trzylatek nie chodził do przedszkola...
Ale kurcze jak to człowiek musi być mądrzejszy od lekarzy i wszystko konsultować :/
tylko Mery sie zalapie
to akurat nic nowego, bo dotychczas tez bylo za free dla wczesniakow.
a apropo tych kategorii - jak Ninka miała 1A i 1B to to 1B to nie jest bardzo źle co nie ?
NIGHT a Franio chciał ten syropek lykac po karmieniu?