Aby dyskutować we wszystkich kategoriach, wymagana jest rejestracja.
Vanilla 1.1.4 jest produktem Lussumo. Więcej informacji: Dokumentacja, Forum.
Kobiiiito, kciuki to trzeba trzymać przy łapaniu siusków u dziewczynek. tam to jest zabawy!
wydaje mi się że on nawet zdj nie robił tylko popatrzył na bioderka jak leżał na boku a potem przodem i tyle ...
No teraz jakby mniej kolkowo ale w ciągu dnia jeździ mu coś ewidentnie po brzuchu i puszcza bolesne bąki czyli dalej Janka boli ten brzuchol ? :(
Anetka a powiedz mi jakie te szosrtkie plamki ma Janek?
Bo Franio ma takie plamki na nożkach smaruje takim kremem dla suchej skory i nie pomaga
I to zewnetrzna strona nóżek, tak na gołe oko nie widac tam nic.. tylko w dotyku taka szorstka ta skóra
pierwsze słysze nic nie dostałam
bo jak kiedyś koleżanka powiedziała do Ewki wyjącej w progu kuchni (wyjmowałam ciasto z piekarnika) "Ewa, jesteś duża,nie wymuszaj na mamusi", to mnie trafiło. Sorry, ale mnie trafia, jak ktoś uczuć mojego dziecka nie szanuje i jakoś nie zmienię tego
A ja mam pytanie z całkiem innej beczki. Wkrótce się rozpakuję - lada dzień - i tak co noc się spodziewam, że to będzie już. Więc pytanie do tych z Was, które rodziły sn, bez wywoływania -czy akcja porodowa zaczęła się w nocy, czy w dzień? Jakoś tak nastawiłam się na noc, ale może niesłusznie...
cerise, naprawdę Cię podziwiam .Nie wiem, jakbym sobie radziła, gdyby mój trzylatek nie chodził do przedszkola...
Ale kurcze jak to człowiek musi być mądrzejszy od lekarzy i wszystko konsultować :/
tylko Mery sie zalapie
to akurat nic nowego, bo dotychczas tez bylo za free dla wczesniakow.
a apropo tych kategorii - jak Ninka miała 1A i 1B to to 1B to nie jest bardzo źle co nie ?
NIGHT a Franio chciał ten syropek lykac po karmieniu?