Aby dyskutować we wszystkich kategoriach, wymagana jest rejestracja.
Vanilla 1.1.4 jest produktem Lussumo. Więcej informacji: Dokumentacja, Forum.

i jest problem jak ta sie pierze z zaśnięciem

ja muszę prać między drzemkami (czyli na pranie + suszenie mam max 4h),ja wiem że to nie ten wątek ale skoro juz taki temat się pojawił to spytam... Jakiej masz firmy pralko- suszarkę? jak to odczuwasz na rachunkach za prąd? Zastanawiam sie coraz usilniej nad tym bo nie mam gdzie suszyc
i jak wypiorę pralkę rzeczy to juz problem a najczęściej muszę prac dwie :/

Ewa odkąd skończyła cztery miesiące zasypia ze swoim tygryskiem,
Nie umiała ze mną rozmawiać, więc się pożegnałam z nią i powiedziałam, żeby dzwoniła jak tylko będzie potrzebowała pogadać. Chociaż, biorąc pod uwagę, że ja szczęśliwie Tadzia urodziłam pewnie będę ostatnią osobą z którą będzie chciała gadać...

Agunia- tak z ciekawości ile pierzesz pralek w tygodniu?Bardzo różnie ale tak naprawdę bardzo mało :( Suszę na 2 pokoje na 2 suszarki plus troche na werandzie troche na piecu (na kaloryferach nie mam jak jedynie w łazience wiszą na kaloryferze ręczniki) Małych rzeczy 1 pralka to półtorej suszarki najczęściej więc nie poszaleję gdy schnie mi to 2 dni ;/ Tetra schnie mi 24godz wieczorem wieszam pieluszki a na drugi dzień wieczorem są jeszcze wilgotne :( Na werandzie schnie mi o wiele dłuzej bo jest nieogrzewana niestety Jak mi się uda wysuszyc (tym samym wyprać) 4 pralki w tyg to jest dużo a wiadomo ze dochodzi posciel, ręczniki, dżinsy - to co jest i duże i długo schnie

Tetra schnie mi 24godz wieczorem wieszam pieluszki a na drugi dzień wieczorem są jeszcze wilgotne :(
Na cycu wisi non stop ale czasem pociumka dosłownie moment i odlatuje. W ciągu 39 dni przybrał 900gram, więc jest ok ale dopiero ostatnio obserwuję, że jakby mniej sika. Ja też czuję się jakaś taka wydojona do cna - zrobiła mi się bardzo sucha skóra - nigdy w życiu tak nie miałam - nie ma co - dziecko jednak wyciąga od matki to, czego potrzebuję. Na dietę uważam, jem zupy i mięso drobiowe, staram się, żeby organizm dostał wszystko, co jest potrzebne ale jakaś taka wymęczona jestem. Też tak miałyście? Włosy mi nie wypadają ale skóra jest nie do pozazdroszczenia
Jak się martwisz,ilością swojego pokarmu to odciągnij sobie do butelki i wtedy zobaczysz;)