Aby dyskutować we wszystkich kategoriach, wymagana jest rejestracja.
Vanilla 1.1.4 jest produktem Lussumo. Więcej informacji: Dokumentacja, Forum.
i jest problem jak ta sie pierze z zaśnięciem
ja wiem że to nie ten wątek ale skoro juz taki temat się pojawił to spytam... Jakiej masz firmy pralko- suszarkę? jak to odczuwasz na rachunkach za prąd? Zastanawiam sie coraz usilniej nad tym bo nie mam gdzie suszyc i jak wypiorę pralkę rzeczy to juz problem a najczęściej muszę prac dwie :/ ja muszę prać między drzemkami (czyli na pranie + suszenie mam max 4h),
Ewa odkąd skończyła cztery miesiące zasypia ze swoim tygryskiem,
Bardzo różnie ale tak naprawdę bardzo mało :( Suszę na 2 pokoje na 2 suszarki plus troche na werandzie troche na piecu (na kaloryferach nie mam jak jedynie w łazience wiszą na kaloryferze ręczniki) Małych rzeczy 1 pralka to półtorej suszarki najczęściej więc nie poszaleję gdy schnie mi to 2 dni ;/ Tetra schnie mi 24godz wieczorem wieszam pieluszki a na drugi dzień wieczorem są jeszcze wilgotne :( Na werandzie schnie mi o wiele dłuzej bo jest nieogrzewana niestety Jak mi się uda wysuszyc (tym samym wyprać) 4 pralki w tyg to jest dużo a wiadomo ze dochodzi posciel, ręczniki, dżinsy - to co jest i duże i długo schnie Agunia- tak z ciekawości ile pierzesz pralek w tygodniu?
Tetra schnie mi 24godz wieczorem wieszam pieluszki a na drugi dzień wieczorem są jeszcze wilgotne :(
Jak się martwisz,ilością swojego pokarmu to odciągnij sobie do butelki i wtedy zobaczysz;)