Aby dyskutować we wszystkich kategoriach, wymagana jest rejestracja.
Vanilla 1.1.4 jest produktem Lussumo. Więcej informacji: Dokumentacja, Forum.
ale co miałam zrobić skoro natura poskąpiła mi pokarmu...
Teo Franio tez tak popołudniami ma.
Zaczyna sie koło 17.. i trzeba sie nieźle nagimnastykować żeby się nie rozpłakał.. a i czasami nie ma na to rady i tak jest wrzask..
ale ona to na prawdę daję czadu :P
i to już od 16
bo żeby to było pod wieczór to spoko a ona od 16 zaczyna :P
fakt, że chodzi spać dość wcześnie bo ok 19 już śpi zazwyczaj....
to ze nic sie nie udawalo Ci odciagnac nie jest w ogole wyznacznikiem tego ze w piersiach nic nie bylo. Mnostwo dziewczyn na 28 nie jest w stanie odciagnac mleka laktatorem.
a to ja jeszcze jestem to zapytam od razu - używałyście pasów poporodowych? mój brzuch mi dynda i wkurza i niewygodnie mi
myślicie, że jest sens kupować?
U nas było to samo... I tylko noszenie na rękach albo cycek, noszenie, cycek, a jak nie to wrzask, bo do płaczu to nawet podobne nie było..
Mężu namęczył się przy ssaniu co nie miara i sam później stwierdzał, że niewiele mleka poleciało...
no to jak męzowi się nie udawało to jak takie Maleństwo miało by wyssać..... :(
MrsHyde: "a w szpitalu nie masz poradni laktacyjnyej? polozna na wizycie patronazowej nie sprawdzala jak przystawiasz ani nie rozmaiwala na temat karmienia?
stokrotka: "bo cała reszta położnych to o kant d...py potłuc, miały głęboko gdzieś to czy dziewczyny sobie radzą z karmieniem czy nie...
stokrotka: "Tak bardzo propaguje się karmienie piersią, a wiele z nas nie ma żadnego dostępu do fachowej pomocy i porad w tym zakresie.
też bym chciała to wiedzieć bo ostatnio jem generalnie nic [Nina ma podejrzenie skazy białkowej więc mocno uważam...] i tak sobie myślę, czy ten mój pokarm jest faktycznie taki super i w ogóle :D