Aby dyskutować we wszystkich kategoriach, wymagana jest rejestracja.
Vanilla 1.1.4 jest produktem Lussumo. Więcej informacji: Dokumentacja, Forum.
A tak w ogole Małemu odpadł kikutek pępowiny, szybko chyba jakoś, nie?
cerisecerise: " Anetko, jeśli Cię to pocieszy, to chyba taki urok wrześniowych chłopaków
To ja dopisuję jeszcze lipcowe dziewczynki
Hania śpi 3 razy dziennie po 20 minut. Z czego zasypia 30 min...
Judyta08: cerisecerise: " Anetko, jeśli Cię to pocieszy, to chyba taki urok wrześniowych chłopaków
To ja dopisuję jeszcze lipcowe dziewczynki
Hania śpi 3 razy dziennie po 20 minut. Z czego zasypia 30 min...
Również się dopiszę, bo termin mieliśmy wrześniowy, ale Natanielek się pośpieszył i jest z sierpnia
Zobaczymy jak będzie. Jestem gotowa na karmienie przez kapturki lub nawet z butli, byle Młoda dostawała MOJE mleko
--
No i znów doopa! Bo położna przyjdzie z bukowej, a dziecko chcę zapisać na pucką
Twój suawczek dobrze działa 3 miesiące? WOW, czas zapiernicza!!!
Nie dość, że mam otoczki wielgachne, sutki wklęsłe, to Młoda ma malutkie usta i nie jest w stanie złapać tyle, ile powinna.... próbowałam ją łaskotać brodawką, próbowałam wciskać "na siłę", ale nic to nie dawało.
więc albo mam wielgachne [skoro Mała nie bierze całej] albo normalne tylko ona źle chwyta
Aha, jak Tadzio śpi to niania prasuje nam ciuchy (z własnej woli), a przed świętami umyła mi wszystkie okna jak poszłam na szczepienie z Tadziem, akurat w godzinach jej pracy. Cudowna kobieta!
przy dwójce dzieci to w grę wchodzą dwie opiekunki albo opiekunka + prywatny żłobek
Że tak się durnie zapytam, ale mam jedno dziecko...
Czemu przy dwójce dzieci musiałyby być dwie opiekunki?
Bo jest mała różnica wieku i z tego co rozpytywałam, to nikt nie podejmuje się opieki nad 6-cio miesięcznym i 18-sto miesięcznym.