Aby dyskutować we wszystkich kategoriach, wymagana jest rejestracja.
Vanilla 1.1.4 jest produktem Lussumo. Więcej informacji: Dokumentacja, Forum.
a takich fajnych okazji na Allegro jest cały czas pełno więc za pół roku też fajne ciuszki upolujesz
a kiedy ja się na taką kupke doczekam...
ponad miesiąc już czekam
Dziewczyny mam pytanie czy przez pierwsze tygodnie też nie odczuwałyście zmęczenia,
Morelka, jestem tego samego zdania, co Chloe. Nie wymuszać kupy czopkami.
Po pierwsze wyszliśmy z anemii!!! :bismile
Jesli chodzi o rehabilitację, to nie ma asymetrii zwiazane ze wzmożonym napięciem.
a nie możesz mu pomóc termometrem? ja czasami tak robię. mierzę tempkę w dupce, potem kupka idzie
a kiedy ja się na taką kupke doczekam...
ponad miesiąc już czekam
Morelko a sprobuj może pojeść gotowanych buraków..
Juz pisałam kiedys Teo, że u mnie to sprawdzona metoda
Jak tylko pojem buraczków do obiadu to po jakims czasie kupa jak malowana i jak Franiowi sie czasem zdarza nie rbic kupki 2-3 dni to od razu do obiadu sobie porcyjke buraczków szykuje i po problemie
ej a jak moja [mając prawie 3 msce] robi kupę 3 - 4 razy dziennie to nie za dużo aby czasem ?
a nie możesz mu pomóc termometrem? ja czasami tak robię. mierzę tempkę w dupce, potem kupka idzie.
plus pomagają gorące kąpiele, gimnastyka nóżkami - próbowaliście wszystkie inne sposoby?
Morelko a sprobuj może pojeść gotowanych buraków..
opij sie soku ze swiezych pomaranczy(tylko nie z koncentratu
i nie uzywaj czopkow wiecej u Oskarka,uzywasz nadal?
czy przez pierwsze tygodnie też nie odczuwałyście zmęczenia, no ja jestem jak jakiś Robocop
ej a jak moja [mając prawie 3 msce] robi kupę 3 - 4 razy dziennie to nie za dużo aby czasem ?
Bo Marysia troszkę za bardzo prostuje nóżki ze względu na przepuklinę, czyli słabe mięśnie brzuszka,
Morele suszone poleciła i zaraz po porodzie na wzmocnienie naszego organizmu, mają dużo wartości odżywczych i pomagają pozbyć się dzięki temu braków w organizmie a tym samym chronicznego zmęczenia.
hmmm to może dlatego ja ostatnio takiego mega powera mam bo moją ulubioną przekąską są suszone morele a namiętnie je wcinam od jakiegoś czasu
2 godziny go nosilam w pionie przytulony inaczej sie prawie zanosil
podaje mu cały czas z takim skutkiem że ładnie pierdzi i nie boli go brzuszek co dziennie...
a kupy jak nie było tak nie ma
--
nienawidze szczepionek
stawiam na bol nozki po Pneumokokach mial mega odczyn skorny!
mogłaś mu altacetem obłożyć nóżkę...
jakby raz komuś tak Maleństwo płakało to też by nosił i się potem nie wymądrzał
i niestety nie uchronisz Maleńkiej przed bakcykalami bo znaczyło by że musisz sie zamknąć