Aby dyskutować we wszystkich kategoriach, wymagana jest rejestracja.
Vanilla 1.1.4 jest produktem Lussumo. Więcej informacji: Dokumentacja, Forum.
A sluchajcie, mam pytanko. Bo moja mama pracuje w przedszkolu, jako intendent, ale ma kontakt troche z dziecmi.
Czy taka osoba moze przenosic pneumo czy inne syfy?
Mamusie karmiące piersią - czy czekałyście z wprowadzaniem nowych pokarmów do tych 6 miesięcy?
wolę żyć w błogiej nieświadomości... staram się nie jeść ich za dużo. Zresztą czytałam ,że Anja Rubik je je jako przekąskę i jakoś jej nie zaszkodziły he he
i zaczęła mi mieszać w głowie, że dziecku chce się pić na pewno a jak je przystawiam co 2 godziny [moja Ninka nigdy częściej nie chce] to na pewno w międzyczasie chętnie napiła by się wody...
no i kurde zgłupiałam....
smakowało mu?
ona to moglaby paczkami to jesc...szkapa z niej az zle wyglada
no ale jak ona mi ani raz nie zakomunikowała [między karmieniami co 2 - 3 godziny] że chce pić
Moja kolezanka ladowala w swoj core rosol od 3 miesiaca zycia, ziemniaki(to byl typowy hardcore!!)
ale najwiekszy procent nosicieli bakterii Streptococcus pneumoniae sa dzieci pomiedzy 7 - 40 miesiacem zycia (50% dzieci w tym przedziale wiekowym ma w sobie te bakterie w nosogardzieli- sa nosicielami)
I za kazdym razem pytam czy ona ciagle to samo mleko pije, bo widziala reklame ze jest takie z nr 2 i ona juz takie powinna pic !!!!! Normalnie rece opadaja i slow brakuje :///
Tadek ostatnio bardzo marudzi w dzień, w ogóle nie chce się bawić. Albo śpi, albo marudzi... jedno z dwóch. A przepraszam jeszcze je i robi kupki. Uśmiechnie się kilka razy na dzień i na tym radość się kończy Czyżby sławny skok kilkutygodniowy? Tadek skończył w pon 15tyg....
tylko, że tadek nigdy nie zastał uznany za wcześniaka. co to za wcześniak, 3450g i 56 cm długi??
mój syn od tyg zakochał się w telewizorze i nic nie działa na niego uspokajająco i inetresownie jak telewizor skrętu szyi mógł by dostać a i tak będzie na tv patrzył...
zaczyna być maniakiem bo jak tv wyłączony to szuka główką go i się denerwuje czego nie chodzi
Jak urodzony przed 37tc to jest wczesniakiem i juz
U nas telewizor chodzi tylko rano na Dzień Dobry TVN
że lepiej zacząć urozmaicać dietę
ja tez nie chce go uzależniać od tv...
Lekarz uważa, że lepiej zacząć urozmaicać dietę, niż stosować leki. A z kupą męczy się sakramencko.