Aby dyskutować we wszystkich kategoriach, wymagana jest rejestracja.
Vanilla 1.1.4 jest produktem Lussumo. Więcej informacji: Dokumentacja, Forum.
Jesteśmy po kontroli bioder - wszystko ok, następna wizyta dopiero jak mały zacznie porządnie chodzić. Bogatsza o wiedzę, jaką podzieliła się Kate, zapytałam, jakiego typu bioderka ma Janek, tak więc jest dobrze, oba są 1A. Uff..
jeszcze trochę konsultacji u specjalistów nas czeka więc tak jak patrzę to nie będzie miesiąca żeby nie być u jakiegoś lekarza i to po kilka razy
Miałam cię kiedyś zapytać czy Ninka lubi te zabawki z bujaczka... Tadek ma wrażenie, że boi się pszczoły ;)
Ona neguje moje metody karmienia, wychowywania za kazdym razem. Juz teraz wiem, ze z nastepnym dzieckiem inaczej postapie.
A powiedzcie mi przy tym dawaniu wody do picia albo herbatek np koperkowej to stosujecie przegotowana wode z kranu czy może wode butelowana?
My za tydzień robimy powtórkę morfologii, oby Krzysiu już się uporał z anemią
Night, a nie pomaga jak sama pijesz? Bo ja tak robie, zeby Malej nie poic herbatka, to sama wypijam ze 2kubki.
Talinka my pesel odbieraliśmy już po tygodniu i pamiętaj by do MOPSu iść już ze skserowanymi dokumentami gdyż "oni nie świadczą usług ksero" - tak mają napisane.
Myślę, że u Mery zasadniczo najbardziej pomagał Twój pokarm, patrząc na jej przyrosty nieźle musiała go wrąbać a żelazo z pokarmu jest chyba najlepiej przyswajalne
MADZIA nie chcę Cię straszyć ale u nas w wieku 5t3d zaczęły się kolki i objawiały się podobnie to tego co piszesz...... :(
a Mery wiek korygowany ma mniej więcej teraz ok 5 tygodni tak ?
ale przecież kolki są związane z niedojrzałością jelit. a w tym przypadku to jelita marysi sa hartowane od trzech miesicy już
Nie chciała spać przy mnie od 3 i musiał R. ją tulić...
Wyszła ze szpitala z wynikami w normie, a po 5 tygodniach miała anemie
bo jej zagęścił mleczko w brzuszku [żeby się nie cofało] i teraz nie może tego mleczka wykupkać i ból brzuszka murowany
Ale mogę się mylić, bo z moimi to fizjo raczej się bawi, nie mieliśmy zaleconej rehabilitacji
No i wlasnie wyladowalo na mnie chyba wszystko, co Mery zjadla. Teraz jest pisk ze z cyca nie leci...
Ide sie przebrac i przy okazji sie pochlastam
Ide sie przebrac i przy okazji sie pochlastam
bo ciężko mi się wstaje, a mloda się co chwilę budzi... ale jak już trochę dojdę do formy, to pewnie
a ja nawet nie wiem co to jest to DHA i tego nie jemy a jakoś nic nam się nie dzieje, ani mi ani Nince
przemyć solą fizjologiczną w ostateczności wodą przegotowaną i nic ponad to. Jeśli będzie ropiało przez 2 dni i ropa zbierała sie stale (nie że tylko rano ma ropę) to do pediatry - da krople lub zleci wizytę u okulisty. Tyle że wodą TYLKO PRZEMYĆ nie wkrapiać Dziewczynki co polecacie na ropiejace oczko?? Jakies kropelki albo masc??
Tak tak :)
Ale wtedy inne preparaty zazywałam i one miały mniejsza zawartość tych kwasów.
Wieć się na to OMEGA MED przerzuciłam a to pieroństwo cholernie drogie :/ 60zł na miesiąc..