Aby dyskutować we wszystkich kategoriach, wymagana jest rejestracja.
Vanilla 1.1.4 jest produktem Lussumo. Więcej informacji: Dokumentacja, Forum.
Myślę, że z tymi kwasami DHA to chwyt marketingowy. Chcą na nas zarobić. Mąż mi kupił femibion natal 2 i 55 zł na 30 dni :/ Wystarczy jeść ryby.
abortaW wlasnie o tym mowie, DHA obniza poziom cholesterolu we krwi to jest dowod naukowy; i to nie jest LEK naturalnie wystepujacy kwas tluszczowy ,ktorego (niestety!) nie ejstesmy w stanie sami wygenerowac;
Ok Chloe mogę nie mieć racji Tylko irytuje mnie, że co chwila każą nam coś dodatkowo łykać. Jakoś mam wbite do głowy, że najlepsze są naturalne witaminy
Mam problem z lewą piersią. Mam wklęsłą brodawkę i od 2 dni Mały nie chce jej ssać. Próbowałam wyciągac brodawke laktatorem ale mały i tak się denerwował i nie chciał z niej jeść Karmiłam go prawą a dzisiaj się budzę a lewa pierś taka malutka Ściągnęłam z niej sporo mleka i mam nadzieję, że to pobudzi laktację i piers znowu się napełni. Miała któraś podobnie? Bo już się martwię że zaraz zaniknie mi pokarm albo inne licho
--
O, to ok. Jutro się zorientuję jak to wygląda
że też w PL nie ma normalnie wizyt u lekarzy w jakiś normalnych terminach!
to podsumowując tę dyskusję o DHA, co polecacie? ten Omega MED?
Myszka, dlatego ja olałam z wcześniakiem państwowe wizyte. po pierwsze, bo nie miałam czasu czekac na audiencję, a o drugie, bo warunki były po prostu nieodpowiedni dla dziecka urodzonego 2 miesiące wczesniej. przeciagi, kolejki etc.
My płaciliśmy za wizyte + usg 270 xzł
No i żeby była ta zalecana dawka, czyli te 500mg to trzeba łykać dwie tabletki.
Niektóre preparaty witaminowe takie jak np Matruella Pharmaton zawierają DHA ale tylko 150mg.. więc i tak trza by coś wiecej.
Myślę, że duże znaczenie mają tez umiejętności lekarza, który szyje