Aby dyskutować we wszystkich kategoriach, wymagana jest rejestracja.
Vanilla 1.1.4 jest produktem Lussumo. Więcej informacji: Dokumentacja, Forum.
a Mery śpi teraz w wózku ?
nie przekładasz jej do łóżeczka ?
bo jak np się nie obudzi tylko będzie spała do 2 -3
albo do rana
to cały czas w wózku ?
ciagiem 5h (bo usnelam o polnocy) to nie spalam od porodu 
1. Ile dziecko na piersi powinno przybrać w ciągu tygodnia? Bo mi już dwie różne wersje zapodała pediatra i pielęgniarka.. i nie wiem...
czyli za 6 tygodni. Maly bedzie mial 14 tyg i dopiero pierwsze usg!!!
Madrill, a ile malutka przybrała? Jaka była waga spadkowa a jaka jest teraz?
Wiec pare dni smarowania Clotrimazolum i powinno zniknac. Ale tego nie probowalam.Działa rewelacyjnie i gdy tylko widzę ze cos się dzieje z dupcią to smaruję Clotra a nie sudokremem tak naprawdę albo na przemian Tyle że Natuś nie ma lekkich odparzeń ale jemu się robią bardzo szybko bardzo ostre odczyny pieluszkowe :(

Yol, czyli pierwsze badanie mial miec wykonane w 8 tygodniu? Bo tak wynika z dat, nie wiem jak u Was ale tu zalecenia sa by wykonac je do 6 tygodnia zycia!! Dlatego prawie wszystkie poszlysmy prywatnie, bo takie sa terminy, ze chyba bedac w ciazy trzeba dziecko zapisac na to usg !!!
usg bioderek zaleca sie miedzy 6a8 tż. Wtedy jest najbardziej miarodajne. Staram się jej nie "pokazywać TV", ale włączony mam...
teraz to ona nic nie widzi, zapewniam Cie

Mamy "smoczkowe" - czy zauważacie jakieś problemy ze ssaniem piersi u Waszych dzieci? Coraz częściej się zastanawiam nad kupnem, ale boję się, że Młoda straci zainteresowanie/będzie miała problemy ze ssaniem piersi.... jak myslicie?
Cycozwis w tym wieku jest nie tylko normalny, jest wręcz wskazany