Aby dyskutować we wszystkich kategoriach, wymagana jest rejestracja.
Vanilla 1.1.4 jest produktem Lussumo. Więcej informacji: Dokumentacja, Forum.
W poniedziałek sporo wypytałam - ale co rusz mi się coś przypomina

[/url][/url]
[/url]Jeść rzadko, bo przeważnie nie jest głodna [ledwo po jedzeniu]. Częściej łapie i wypluwa i dalej ryk

[/url][/url]
[/url]

Katy, a jak szybko Aleksowi wyszedł pierwszy ząb?

) też pupa czerwona była - już więcej Pampków nie kupuję, bo po zielonych 2 też coś się działo - jak używamy Babydream to nic się nie dzieje i już więcej nie szukam.
Ktoś z gości ostatnio musiał młodemu coś sprzedać
Biedactwo się męczy od kilku dni, charczał mega w nocy, więc poszłam z nim do lekarza po 3 dniach bo się nasilało a się bałam, że oskrzela albo płuca - na szczęście czyste (póki co) ale infekcja gardła... Od tego kataru, ale Fridą nic nie ściągam... Sajgon mam z podawaniem leków, bo albo się wykręca, że mu jedną dawkę przez godzinę podaję, albo zje i zaraz wymiotuje
13-ty jest jutro czyli jutro beda, najlepiej isc zaraz po otwarciu

[/url][/url]
[/url]aż się boję tych zębów.oj ja się też bałam i nie powienm kilka razy pirania mnie ugryzła ale zabranie cyca i stanowcze NIE WOLNO (jak komensa do psiaka - ale niestety tak to brzmi) pomagały. A Gaba była mocno uzębiona mając 22miesiace gdy udalo się ją odstawić

Też bym nie pomyślała, że aż taką reakcję alergiczną może takie maleństwo mieć, oby jak najszybciej jej się poprawiło

chore!!!!!!!!!!!!!!!

Teo, a lekarka wykluczyła alergię na białko?

i Tobie i Nince. Nie wykluczaj jednak uczulenia na kosmetyk. Też mógł ją uczulić. To nic, że do tej pory nic się nie działo... To nie koniecznie musi być jedzenie...
Kurde mam cyca jak z kamienia, Maly spi worcilismy ode dentysty a ten dalej spi..a ja ma ochote odrombac sobie cycka

MADRILL a co robisz z tym kikutem ?:
bo u nas też długooooo się trzymał [ponad 3 tygodnie] a odpadł dopiero jak przestałam psikać Octaniseptem i przemywać spirytusem...
położna poleciła, żeby nic nie robić i odpadnie
no i miała rację
...