Aby dyskutować we wszystkich kategoriach, wymagana jest rejestracja.
Vanilla 1.1.4 jest produktem Lussumo. Więcej informacji: Dokumentacja, Forum.
Podobno godzinę leżał na macie bez ruchu i tylko smutno patrzył
A powiedzcie mi czy wy tez codziennie zmieniacie przescieradło w łozeczku?
A powiedzcie mi czy wy tez codziennie zmieniacie przescieradło w łozeczku?
Choć ja mam tylko takie małe flanelki do wycierania :/
Kołderke, czyli rożek to też mu raz na tydzień piorę ale z tym przescieradłem to juz przegięcie jest..
Omg,w Dzien Dobry TVN wlasnie o ibstynkcie macierzynskim i matka 4letniego dziecka twierdzi, ze niemowle, ba, 4tygidniiwy noworodek moze byc (cyt.) "zlosliwe i podłe". Nie wiem oo co takie idiotki zapraszaja.
To troche poziom dyskusji z ulicy.
Rozumiem, ze sa trudne rzeczy, ale tonakurat bzdura.
To sie musialam podzielic
Pamiętam, że prof. Środa powiedziała, że złośliwe i złe może być dziecko dopiero w momencie gdy podejmuje świadome działania.
ale kurde niech ten brzuszny flak się wchłonie
bo to jest jakaś masakra
a Jola Pieńkowska sie usmidecha ta botoksową gębą
kurde moj Adas nadal nie chce podnosic glowy jak lezy na brzucu. Strasznie placze i sie denerwuje...wczoraj skonczyl 8 tygodni.. juz powinien ladnie podnosic co nie???
Flanelki bardzo fajne i całkiem niedrogie ma na allegro r_p77.
Nie wiem po kiego grzyba, bo teraz ściągam je bez rozpinania
Mery przez ostatnie pół godziny ulała chyba wszystko co zjadła, bo niesamowicie duzo tego było. Mnie, siebie, 4 sliniaki, 2 flanelki, 2 tetry, chustę, no wszystko!
U mnie flak na brzuchu też jest, może doświadczone mamy poradzą jak się go pozbyć, poza robieniem brzuszków oczywiscie???
Już kiedyś pisałam- Krzyś tydzień przed skończeniem 3mcy leżał jak rozplaćkana żaba. Mając trzy miesiące i jeden dzień unosił głowę i klatkę piersiową opierając się na przedramionach
mi tylko przychodzi jeden pomysł do głowy - wyciąć !!! u mnie jest to jedyne rozwiązanie !
wkurza mnie, jak tego biednego Kantereita tłamsi, jakby była najważniejsza. Na jego miejscu coś bym jej złośliwie odpowiedziała
--
co to jest ten caly KLIN??
Kurde, widzę, że dużo mnie omija, bo ja z tych nieoglądających telewizji. Ja w sumie ddtvn to chyba raz tylko oglądałam, jak nasza pediatra tam występowała.