Aby dyskutować we wszystkich kategoriach, wymagana jest rejestracja.
Vanilla 1.1.4 jest produktem Lussumo. Więcej informacji: Dokumentacja, Forum.

] potem koło północy ostatnie papu i pobudka o 8:00 - normalnie zegary w brzuszkach mają

Uściski dla Niej i dla Ciebie - i reszty Familiadki też !!

Rokuje, że maluszki jeszcze 2 tyg i będą ładnie siedzieć same - zobaczymy 

, ale umie się tak podnieść dopiero od niedawna bo do tej pory przy każdej próbie głowka była zwisająca w tył

mocno będę zaciskać kciuki

3mam kciuki za maleńką KRUSZYNKĘ ...

Mnóstwo czasu mnie tu nie było, ale mam nadzieję, że już będę częściej
AniuM mój Kubuś od 3 tygodnia życia przesypia całe noce, od początku nie chciał jeść w nocy nawet jak go budziłam. Od 2,5 tygodnia usypia ok.20:00-20:30 i budzi się ok.4:45-5:30 na jedzenie, naprawdę mamy złote dzieci
Martwiłam się, że za długo śpi, ale lekarz powiedział, że skoro Kubuś prawidłowo przybiera na wadze to widocznie taki ma rytm i już
Przedwczoraj byłam znowu w poradni laktacyjnej i tyle co mogli to mi poradzili, ale te ich rady na niewiele się zdają. Wczoraj byłam u mojego gina i powiedział mi, że niektóre kobiety tak po prostu czasem mają i już, i żeby nie wiem co, to więcej pokarmu mieć nie będą, więc już chyba się z tym pogodziłam, chociaż jest mi z tym łatwo, ale muszę jakoś sobie dać radę
Dziś wstawię jakieś zdjęcia Kubełka, ale pewnie troszkę później, bo obecnie jestem w szale sprzątania