Aby dyskutować we wszystkich kategoriach, wymagana jest rejestracja.
Vanilla 1.1.4 jest produktem Lussumo. Więcej informacji: Dokumentacja, Forum.
Też mnie to zastanawia...
Oraz określenie grzeczny/niegrzeczny używane w stosunku do noworodka...
MADZIA a dzisiaj oglądałaś o Skrzyneckiej i wcześniakach właśnie ? :)
--
a ja się zastanawiam, co prof. Środa miała na myśli mówiąc, że dziecko może być złe? Pytam zupełnie na serio, jestem autentycznie ciekawa jaka wg niej jest definicja "złego" dziecka.
Podejrzewam, że złośliwe, to chodziło o "robiące na przekór". A złe?
ja sama miałam problem z instynktem macierzyńskim na poczatku. ale szukanie winy w dziecku to lekka przesada.
Poza tym - SAME POWTÓRKI
Do tego nie potrafi być obiektywna, co powinno być cechą dziennikarza. I często jest złośliwa.
Podejrzewam,że cierpi na kompleks "prowadzę program w telewizji śniadaniowej" a nie zajmuje się polityką tudzież innymi poważnymi tematami w TVN24
Także niby winy w dziecku szukać nie można ale gdyby nie dziecko to takich emocji by nie było
gdyby nie Szulim i Sadowska i Popek to moze też bym się przerzuciła
niestety tak to jest z tymi pieluchami, trzeba znalezc odpowiednie, bo jakby nie bylo ten wklad chlonny to sama chemia jest.
I moim zdaniem jest fajniejszy.
gdyby nie Szulim i Sadowska i Popek to moze też bym się przerzuciła
Dobrze, ze ja nie ogladam telewizji:) Za to zdarzylam posprzatac kuchnie, zrobic obiad, wyjsc na spacer z mala a nawet wypic kawke i zjesc ciacho ;)
Ew nie mogłabyś zadzwonić do rehabilitantki Waszej i się zapytać? Będzie wiedziała.
Magda, nie irytuj sie tak,
i doopa! 3 minuty spania były. chyba się będę wyła!
o 16 idę zeznawać na policji, jak ja tego nie lubię
kurde mojemu malemu znowu wylazlo uczulenie na cos, znowu ma cala czerwona szyje i znowu czerwone za uszami. I wyglada jakby sie za mocno spocil za tymi uszami ma tak jakby mokre (temp w pokoju 20st za duzo??)..
ile ta pani ma lat????bo mi wyglada na dosc stara ale po operacjach tak z zciekawosci