Aby dyskutować we wszystkich kategoriach, wymagana jest rejestracja.
Vanilla 1.1.4 jest produktem Lussumo. Więcej informacji: Dokumentacja, Forum.
okazało się w 4 miesiącu że Zuzia ma dysplazję bioderek i musi nosić szelki pawlika
Dziewczyny, mam takie pytanie czy podajecie swoim dzieciom prebotyki typu Dicoflor czy Laktiv Baby?
i może to głupie pytanie, ale po co to się dzieciom daje?
Są też prebiotyki - dzieci cyckowe dostają je z mlekiem matk
Dziewczyny czy Wasze dzieci też raz na jakiś czas chlustają po mleku np. w nocy? Nasza mała dzisiaj taką fontannę z buzi puściła, że musieliśmy Ją przebierać...
Dziewczyny czy Wasze dzieci też raz na jakiś czas chlustają po mleku np. w nocy? Nasza mała dzisiaj taką fontannę z buzi puściła, że musieliśmy Ją przebierać.
Belly my sie z Franiem bujamy z takim własnie ulewanie od w sumie 3 miesięcy..
Franek jest po kazdym karmieniu przebierany bo wszytsko jest mokre..
Flanelke to mam zawsze w pogotowi plus papier toaletowy do wycierania podłogi i gabeczka do wycierania foteli..
Morelka, super że kupa poszła!!!! Domyślam się, że dzisiejszy dzień zaliczysz do udanych
A ja mam pytanie do dziewczyn mieszkających w UK - tutaj robią w ogóle usg bioderek? Bo zapomnialam zapytać położnej
Teorka a od kiedy Ninka się tak męczy?
Jak się tak spina przy piersi to być może nie toleruje laktozy czyli tego cukru mlecznego? Niektórym dzieciom brakuje enzymu trawiennego i wtedy pomocny jest Delicol który rozbija laktazę przed każdym karmieniem.
Teorka czyli widzę że przeszliście podobną drogę jak my z tymi gazami. A próbowałaś ograniczyć na jakiś czas nabiał?
Sama? Jezu, dziewczyny.... Jak Ty to robicie?
Tadek nie zaśnie inaczej jak na moich rękach, albo na mnie.
Sama? Jezu, dziewczyny.... Jak Ty to robicie? Tadek nie zaśnie inaczej jak na moich rękach, albo na mnie.
moja zasypia sama od urodzenia
tak ją uczyłam, że był cyc i do łóżeczka...
_sushi_ Ewa też zanim zaśnie kilka razy siada, wstaje, włącza sobie pozytywkę, ale u niej to norma. Sama pokazuje mi, że chce do łóżeczka, robi mi papa, zamykam jej drzwi. Są przeszklone, więc widzę, że staje sobie, gada do siebie- widać taki jej sposób na zasypianie