Aby dyskutować we wszystkich kategoriach, wymagana jest rejestracja.
Vanilla 1.1.4 jest produktem Lussumo. Więcej informacji: Dokumentacja, Forum.
coma
(ale i tak jak kładę Małą to nie śpię dłuższą chwilę bo się boję że mi taką salwą poleci i się udławi)
Comcia, ja też tak robię...patrzę się na Małą przez jakieś 30 minut i wtedy dopiero zasypiam :)
Niestety zdarza sie to niezwykle rzadko, bo zazwyczaj wtrabi ile fabryka dala, z obu cycow, by za chwile ochrzcić tym siebie, mnie, wózek i wszystko w poblizu.
Teo, nam Tadzio też pięknie usypiał samodzielnie.... Dopóki nie zaczęły się kolki. Wtedy moja bliskość koiła ból i padał ze zmęczenia na mnie. Teraz nie ma opcji, nie zaśnie sam. Już sobie zakodował, że fajnie się zasypia przy mamie i koniec....
Na siłę nie chcę go oduczać zasypiania przy mnie. Serce by mi pękło jakbym musiała słuchać jego płaczu w łóżeczku. Przecież dziecko chyba się wtedy boi, nie?
w ogóle jak widzę takie przyrosty i całe dziecko zesypane od czoła po stopy [tak jak w czwartek] to mam ochotę w ogóle przejść na MM...
no właśnie pediatrzyca głupia jakaś
bo stwierdziła, że w sumie mamy 2 kg przybrane, więc jak to podzielisz na 3 msce to daje ok 700 gr/miesiąc czyli ok...........
ale wg mnie takie liczenie jest o kant dupy rozbić bo z każdym miesiącem widać ewidentnie tendencję malejącą…
dowiaduje się, że termin dla dzieci zdrowych jest na luty...
z czego się w mleku kobiecym mają produkować witaminy itd. skoro pokarm, który przyjmuję jest taki ubogi. Wiem, może to głupie rozważanie, ale tak się wczoraj zastanawiałam... Z rezerw?
Słyszałam, że natur tak to sprytnie wymyśliła, że dziecko ściągnie z nas co najlepsze.
Madrill a ta wysypka to nie czasem tradzik niemowlęcy?
Franek też to miał, w sumie co drugie dziecie forumowe to miało
Da rady tak wsunąć mały palec w kącik ust dziecka że ta próżnia się odessie. Kwestia czy dasz radę wytrzymać wtedy trochę płaczu :)
Aaa i mam pytanie!
Czy katarek nad ranem u Frania jest przeciwwskazaniem do szczepienia?
--
mnie dwoch pediatrow mowilo, ze mozna szczepic jesli sam katar a dolne drogi oddechowe czyste.
Ale ja bym nie szla
My jak mieliśmy sprawdzić bez mm ile przybiera Mała w ciągu tygodnia (no było prawie bez mm) i poszliśmy zważyć a tam 100gr to pielęgniarka mówi, że w normie.
Myślę, że logika Twojej pediatry nie jest do końca ok, bo jednak liczenie przyrostów z trzech miesięcy i nie branie pod uwagę ostatniej tendencji, to tak średnio...
Też tak podejrzewam Bo naczytałam się o skazach i innych takich i moim zdaniem to nie jest to. Ale postanowiłam sobie popościć totalnie przez kilka dni...I zobaczyć czy będzie to miało jakiś wpływ.
ceri, a jakbyś podgrzała tą wodę?
ja mam też pytanie. Chodzi któraś, chodziła albo wybiera się na basen ze swoim maluchem. Znalazłam zajęcia dla maluszków od 3 miesiąca w Sosnowcu i zastanawiam się nad pójściem z Tadziem. Ciekawa jestem jakie są Wasze doświadczenia.
Tylko weź pod uwagę, że przejście na mm może mieć efekt, jak z deszczu pod rynnę... Jaką masz gwarancję, że nie będzie jej po tym gorzej? Moja H. nawet Bebilon Pepti znosiła fatalnie, a on przecież jest dla alergików.
To, że nasze dzieciaczki przybierają jak małe smoki nie znaczy, że Ninka też musi.
Ja znalazłam zajecia w Kato
Znalazłam zajęcia dla maluszków od 3 miesiąca w Sosnowcu