Aby dyskutować we wszystkich kategoriach, wymagana jest rejestracja.
Vanilla 1.1.4 jest produktem Lussumo. Więcej informacji: Dokumentacja, Forum.
tylko czy to spowoduje, że ona więcej przybierze ?
że za miesiąc waga pokaże 1 kg więcej ?
czyli co, że do alergologa ?
bo pediatrzy nie widzą nic niepokojącego w tych jej przyrostach kiepskich
bo jakby nie było jedzie w tym 50-tym centylu [teraz się co prawda obsunęła ale minimalnie...]
tylko, że ostatnio właśnie jakby moja Ninka dużo płacze, buczy, skuczy i w ogóle...
ale może to od tych przejść z katarkiem, wysypką i w ogóle....
Teo- gdyby Ciebie tak wysypało, to byś nie płakała, buczała, skuczała i w ogóle?
Skonsultuj przyrosty wagi z innym pediatrą- jezeli on nie będzie widział problemu ( tak jak obecny) to ciesz się tym co jest :)
czytam co jest NIEDOZWOLONE w diecie matki dziecka ze skazą białkową...
i jak byk wypisali tam ogórki kiszone a ja ostatnio ich sporo jadłam :/
czyli dochodzi kolejny czynnik, który mógł tak zadziałać
Od jakiegos czasu (tydzien moze wiecej) zwrocilismy uwage z mezem ze nasz Adas jakos strasznie sie poci - szczegolnie za uszami i w okolicach szyi.
jest szansa, że odgrzebię się dzisiaj z tej sterty prasowania..
Skoro Ninka mniej więcej trzyma się swojego centyla to nie jest tak źle
Kurcze, a ja chyba muszę popić trochę herbatek laktacyjnych bo Zuzia przyzwyczajona jest że jak ją przystawię to mleko prawie samo płynie, a ostatnio musi się trochę bardziej pomęczyć i denerwuje się przy cycku albo trochę zje i odpuszcza, a potem jest niedojedzona.
nie wiem jak się nazywam bo dodatkowo mnie dopadło choróbsko, gardło boli, nos zapchany, głowa pęka
żyć nie umierać
to samo dotyczy sytuacji odwrotnej
Kurcze to co mam robić zostawiać Zuzię taką niedojedzoną?
--
Je co 40min.. w sumie to wisi non top na cycu.. a jak nie je to płacze.. noszenie nie pomaga, bujanie nie pomaga..
Na dodatek ciumka ta swoja łapke bez przerwe ale to tak ze chyba ja sobie zaraz odgryzie :/