Aby dyskutować we wszystkich kategoriach, wymagana jest rejestracja.
Vanilla 1.1.4 jest produktem Lussumo. Więcej informacji: Dokumentacja, Forum.
powiedzcie mi czy dziecko może tak skakać po centylach?
powiedzcie mi czy dziecko może tak skakać po centylach? O ile wagowo idzie równo po 90centylu, o tyle wzrost się buja
My dodatkowo na brzuszek pijemy Bebilon Pepti raz dziennie więc wogóle jest przyzwyczajona że ładnie leci.
za ząbkowaniem przemówiło też do pediatrzycy jak zobaczyła Ninkę okładającą się rączkami po policzkach, uszkach i nad nimi, po główce...
mówi, że tak wygląda dziecko, które bolą dziąsełka..
a ma je ponoć strasznie już spuchnięte i szerokie.....
mamy jej smarować jakimś żelem , żeby jej troszkę ulżyć
jak ona ma tak cały czas ząbkować to ja wyjdę z siebie i stanę obok
no i to chyba tyle
No widzisz Teo i nie było co panikować
Ty zamiast apapu albo prenalenu to sobie meliske zapodaj
Ty zamiast apapu albo prenalenu to sobie meliske zapodaj
A jaki to żel Ninka dostała?
Ząbkowanie faktycznie daje się we znaki dzieciakom, trzeba przetrwać, nie ma rady
O dobrze wiedzieć, będę obserwować czy Gabrycha nie zaczyna napastować swojej twarzy.
Przed chwilą skończyłam czytać i jestem przerażona
LINK
Night ale mnie głowa boli z choróbska a nie stresu
plus leje się z nosa jak z kranu, kicham co 3 sekundy i gardło pali jakbym tam żywy ogień miała...
więc meliska nie pomoże chyba
A te siatki WHO ja sobie w paincie edytuję- i po prostu kropki na siatkę nanoszę
A to Prenalen sobie weź!
I wybierasz tylko niektóre szczepienia i ich czas?
Kurz może wywołać astmę, użądli osa-może być wstrząs anafilaktyczny, jedzenie-udławienie, kąpiel- utopienie, jazda samochodem-wypadek...
Teo, jest obowiązkowe. Tylko nie wiedzieć czemu i skąd ostatnio opinia publiczna jest zarzucana takimi listami jak pokazała Neamo...
Jaheira: Kurz może wywołać astmę, użądli osa-może być wstrząs anafilaktyczny, jedzenie-udławienie, kąpiel- utopienie, jazda samochodem-wypadek...
Ale jednak zawsze to jedno niebezpieczeństwo mniej, zwłaszcza jak jest się w grupie ryzyka...