Aby dyskutować we wszystkich kategoriach, wymagana jest rejestracja.
Vanilla 1.1.4 jest produktem Lussumo. Więcej informacji: Dokumentacja, Forum.
Teo,generalnie jeśli masz kartę szczepień przy sobie to nikt nie jest w stanie skontrolować, czy zaszczepiłaś swoje dziecko czy też nie.
W przeciwnym wypadku przychodnie zawiadamiają bodaj Sanepid i zaczyna się dochodzenie.
Teo,generalnie jeśli masz kartę szczepień przy sobie to nikt nie jest w stanie skontrolować, czy zaszczepiłaś swoje dziecko czy też nie.
W przeciwnym wypadku przychodnie zawiadamiają bodaj Sanepid i zaczyna się dochodzenie.
A ja obawiałabym się zrezygnować z podstawowych szczepień.
Przykładowy świeży artykuł, z onetu.
To szczepionka przeciwko odrze, śwince i różyczce, podejrzewano chyba, że powoduje autyzm.
A ja nie w temacie chciałam napisać, że dziś czyli w 29dż odpadł kikut... Nareszcie... chyba pobiłyśmy jakiś rekord
A jak wysypka u Ninki? I jak Twoje samopoczucie?
głowa pęka, z nosa się już leje non stop, kicham co pół sekundy i ogólnie masakra :/ :/
dwa, ze medycyna umie to chyba skutecznie wyle zyc,
o matko !!
i co zrobiłaś ?
zabrałaś jej małego na pewno, ale nawrzucałaś jej coś ?
heheheh
I wg mnie mniejszym złem jest szczepienie niż narażanie dziecka na zachorowania i powikłania.
pneumokokami się teraz zastanawiam, czy one zawierają rtęć?
Nie do końca rozumiem nagonkę na szczepionki skojarzone 5w1 i 6w1. Nie zawierają rtęci i to ich wielki plus. Co za różnica, czy dziecko dostanie 6 szczepionek w jednym wkłuciu, czy 6 szczepionek w trzech wkłuciach?
A ta szczepionka przeciw gruźlicy jest w jakiś szczególny sposób niebezpieczna, powikłania są po niej jakieś?
irlandzka sluzba zdrowia wola o pomste do nieba..cholera wie co oni tym dziecio wstrzykuja...
Nie, zebym o tym myslala, ale hipotetycznie, gdyby ktos oskarzyl szpital, ze dal dziecku euvax bez pytania o zgode matki i bez mozliwosci wyboru srodka, to mialby duza szanse na wygrana.
Ale nie pytaja sie o zgode po pordzie na szcepionke?? Moim zdaniem rodzic powienen miec prawo wyboru jakiesJa rozumiem wymagac szczepien jak dziecko np idzie do skzoly,ale zeby tak dorazu po porodzie,bez pytania,szczegolnie ejsli matka nie jest nosicielka hep b..lece karmic
Nie, zebym o tym myslala, ale hipotetycznie, gdyby ktos oskarzyl szpital, ze dal dziecku euvax bez pytania o zgode matki i bez mozliwosci wyboru srodka, to mialby duza szanse na wygrana.
Nie jestem przeciwna szczepieniom w ogóle, ale uważam, że rodzice mają prawo do informacji.
jak po raz n-ty skacze po kanapie mimo zakazu
Hydra, a jest szansa, żeby Hani zaproponować coś innego?
Ale nie pytaja sie o zgode po pordzie na szcepionke??