Aby dyskutować we wszystkich kategoriach, wymagana jest rejestracja.
Vanilla 1.1.4 jest produktem Lussumo. Więcej informacji: Dokumentacja, Forum.
na szczescie my zdecydowani szczepic na nfz
Ale nie pytaja sie o zgode po pordzie na szcepionke?? Moim zdaniem rodzic powienen miec prawo wyboru jakies
A to nie jest tak, że w szpitalu na IP przed porodem musisz wyrazić zgodę na szczepienie podpisując odpowiednie oświadczenie? U mnie tak było, o ile dobrze pamiętam.
Dwa- można kupić Engerix i nikt nie zmusi do szczepienia Euvaxem.
no pod warunkiem, że się jest poinformowanym/doczytało się. być może, gdybym dowiedziała się o tej możliwości w czasie ciaży i gdyby poród mnie nie zaskoczył, to bym o tym pomyslała. a tak to dupa.
i jak teraz myślę, że mi dziecku urodzonemu w 32tc pierdolnęli Euvax to mnie trafaia szlag...
Aa i oprócz witaminki D mam mu jeszcze podawać Cebion Multi.. to na to pocenie się przy jedzeniu..
Hydra, a jest szansa, żeby Hani zaproponować coś innego?
ja miałam tę akcję z krwotokiem, więc jak już mi smarowali brzuch do CC to podali mi papier, że sie zgadzam na cesarkę. żadnych innych papierów nie podpisywałam, bo nie było czasu - być może na tym papierze o CC też to jest, ale niestety nie było mozliwości czytania tego wtedy, bo była walka z czasem. ale nie wydaje mi się, by na papierach do CC to było.
także chyba muszę jakąś inną pozycję opracować bo jak tak dalej pójdzie to cycki stracę
A moze "Jezyk dwulatka" znienawidzonej Tracy by pomogl ?
i codziennie te same sąsiadki emerytki szepczące na ławce przed blokiem, ciekawe na jaki temat
nie wytrzymam i sklnę na czym świat stoi!!!
jak staniesz w obliczu buntu nastolatki, to ten dwulatka wyda Ci się przy tym błahostką
I codziennie to samo i codziennie te same sąsiadki emerytki szepczące na ławce przed blokiem, ciekawe na jaki tematJa na szczęście na klatce mam głównie młode mamuśki :bigsmile;
moja do tej pory ma najlepszą zabawę skacząc na łóżku - i to wtedy, kiedy na nią patrzę i się denerwuje, że sobie krzywdę zrobi, jak wychodzę z pokoju to szybko przestaje. I bieganie też lubi
jak ja Ewie powiem, żeby zeszła z fotela, to schodzi
Krzyś tak robi w KAŻDEJ pozycji Leży z piersią w buzi, nawet nie próbuje udawać, że ssie, więc próbuję mu zabrać pierś, a on zaciska dziąsełka i posyła mi spojrzenie "po dobroci nie oddam" Albo trzymając pierś w dziobie obkręca główkę, żeby zobaczyć czym Ewunia tak hałasuje
to postarac sie nie szczepic szczepionkami z merkurym
No ja też własnie.
Ale ogladneła Frania i mówi, że krzywicy tu nie ma.. bo ruchowo się ładnie spisuje.
Główka się zrasta więc jest ok.
Teraz mam juz samą wit. D podawać no i plus ten Cebion Multi.
Zuzia w nie cały miesiąc przybrała prawie kilo