Aby dyskutować we wszystkich kategoriach, wymagana jest rejestracja.
Vanilla 1.1.4 jest produktem Lussumo. Więcej informacji: Dokumentacja, Forum.
Może i na Marysię przyszła pora odrobinę dłuższej aktywności?
teraz kąpiemy Tadzia ok 20 czasem 20.30, wcześniej najedzonego. Po kąpieli usypia bez większych problemów i śpi do 1:30 mniej więcej. Wystarczyło zmienić godzinę kąpania na późniejszą
teraz kąpiemy Tadzia ok 20 czasem 20.30, wcześniej najedzonego. Po kąpieli usypia bez większych problemów i śpi do 1:30 mniej więcej. Wystarczyło zmienić godzinę kąpania na późniejszą
BEWE to jak moja teraz nie wytrzymuje [NIGDY] dłużej jak do 19 to co będzie za parę miesięcy ?
o 17 będzie szła spać ?
hehehehhe
21:30 - 22:00 to słabo
Wow, zazdraszczam
patrzal takim smutnym wzrokiem na mojego meza jakby mu chcail powiedziec "Ty mnie wiesniaku trzymales!!"
Kurcze, jakie muzykalne towarzystwo
Dziewczyny powiedzcie - Wasze maluszki przy porodzie miały oznaczoną grupę krwi?
Bo ja w książeczce małego nie mam wpisu, ani na wypisie ze szpitala...?
Wydawało mi się, że to się rutynowo robi...
myślałam, że ten 1 raz właśnie przy porodzie robią i gdzieś jest to zaznaczone.
Może na jakimś wyniku, np. razem z morfologią? Swoją drogą powinni każde badanie dołączyć do katy wypisowej ze szpitala.
Wtedy by wystarczyło, żebyś zrobiła w innym miejscu, pokazała ten pierwotny wynik ze szpitala i byłaby podstawa, by wpisać grupę krwi do książeczki zdrowia dziecka.
Anetka, u nas też cięzkie noce..
Franek się oduczyl chyba spać na brzuszku
Tzn pierwsza drzemke przeyspia, ale potem po cycku koło 2:30 to nie ma bata zeby tak sunąl niby oczy ma zamknięte a kręci glowką w jedną drugą stonę, steka, dupkę do góry podnosi.. więc biore go do sibie i spimy na łyżeczke tak do rana.. gorzej bo mi po godzinie ręka cierpnie --
kurde to ja się nie odzywam o muzyce bo mi słoń na ucho nadepnął
Cały przyszły tydzień mamy za to wizyty na NFZ.
Jakbym jej dała więcej to pewnie zjadła by więcej