Aby dyskutować we wszystkich kategoriach, wymagana jest rejestracja.
Vanilla 1.1.4 jest produktem Lussumo. Więcej informacji: Dokumentacja, Forum.
My kupilismy dla Wiki Recaro Young Profi Plus
to teraz już tak cały czas będzie, że ona zamiast spać będzie wędrować ?
Dziewczyny robiłyście gdzieś w Warszawie prywatnie usg przezciemiączkowe???
hydrazine: Jeszcze odnośnie fotelików - to ja zdecydowanie polecam rozważenie zakupu takiego montowanego tyłem do kierunku jazdy. Dla takich maluchów są zdecydowanie
bezpieczniejsze.
kurcze a ja myslalam, ze wszystkie dla niemowlat (1 kat) takie maja wlasnie byc ,ze to norma montowac tylem do kierunku jazdy...ale mzoe sie myle(nie wiedzialam ze sa inne!)
Ale nie wyobrazam sobie, zeby w nim jezdzila do roczku, ona juz ma ponad 6,5kg, wiec do 9kg pewnie szybko dobije.
zaczynały się od 800pln wzwyż
A za 1,5 roku trzeba będzie drugi kupować --
daj mi przepis na takie dziecko!!!!!!!!!!!!
Musi byc na czczo min. 6 godz.
Jak Tadzio ma się uczyć nowych rzeczy jak on cały czas chce być na rękach????
Jak Tadzio ma się uczyć nowych rzeczy jak on cały czas chce być na rękach???? A co go położę na macie to histeria......
Myszka, ja jeszcze robię tak, że siadam, podpieram sobie wysoko stopy i na ugiętych nogach kładę Marysię, tak jakby na kolanach, tylko pod skosem, że nóżki ma zgięte i oparte o mój brzuch, ale ma możliwość nimi pomachać. no i wtedy do niej gadam, pokazuję zabawki etc. i tak jeszcze jakoś dajemy radę. no ale przewracać się tak nie nauczy
Tyle, że ja nawet z nim siąść nie mogę bo jest płacz straszny..
hydrazine jak tam bunt dwulatka?
cerisecerise: a mąż sobie zażyczył pierogi ruskie na obiad
to bym mu kupiła gotowe w sklepie !!!!!!!!!!
Ile ja bym dała żeby Tadek częściej się uśmiechał.... Na razie jest strasznym smutasem
Ile ja bym dała żeby Tadek częściej się uśmiechał.... Na razie jest strasznym smutasem![]()
to jest świetny sposób, polecany zresztą przez lekarzy - stymulujesz rozwój dziecka.
Jak Wasi mężowie jadają gotowe dania, to zazdroszczę- mój cholera rozpuszczony i nie tknie.
teo, dla mnie to jest trochę męczenie dzieciaków...Chociaż zdjęcia urocze. Ja bym Tadziowi takiej sesji nie zrobiła. Może jak będzie trochę starszy.