Aby dyskutować we wszystkich kategoriach, wymagana jest rejestracja.
Vanilla 1.1.4 jest produktem Lussumo. Więcej informacji: Dokumentacja, Forum.
My kupilismy dla Wiki Recaro Young Profi Plus
to teraz już tak cały czas będzie, że ona zamiast spać będzie wędrować ?
Dziewczyny robiłyście gdzieś w Warszawie prywatnie usg przezciemiączkowe???
hydrazine: Jeszcze odnośnie fotelików - to ja zdecydowanie polecam rozważenie zakupu takiego montowanego tyłem do kierunku jazdy. Dla takich maluchów są zdecydowanie
bezpieczniejsze.
kurcze a ja myslalam, ze wszystkie dla niemowlat (1 kat) takie maja wlasnie byc ,ze to norma montowac tylem do kierunku jazdy...ale mzoe sie myle(nie wiedzialam ze sa inne!)
Ale nie wyobrazam sobie, zeby w nim jezdzila do roczku, ona juz ma ponad 6,5kg, wiec do 9kg pewnie szybko dobije.
zaczynały się od 800pln wzwyż
A za 1,5 roku trzeba będzie drugi kupować --
daj mi przepis na takie dziecko!!!!!!!!!!!!
Musi byc na czczo min. 6 godz.
Jak Tadzio ma się uczyć nowych rzeczy jak on cały czas chce być na rękach????
Jak Tadzio ma się uczyć nowych rzeczy jak on cały czas chce być na rękach???? A co go położę na macie to histeria......
Myszka, ja jeszcze robię tak, że siadam, podpieram sobie wysoko stopy i na ugiętych nogach kładę Marysię, tak jakby na kolanach, tylko pod skosem, że nóżki ma zgięte i oparte o mój brzuch, ale ma możliwość nimi pomachać. no i wtedy do niej gadam, pokazuję zabawki etc. i tak jeszcze jakoś dajemy radę. no ale przewracać się tak nie nauczy
Tyle, że ja nawet z nim siąść nie mogę bo jest płacz straszny..
hydrazine jak tam bunt dwulatka?
cerisecerise: a mąż sobie zażyczył pierogi ruskie na obiad
to bym mu kupiła gotowe w sklepie !!!!!!!!!!
Ile ja bym dała żeby Tadek częściej się uśmiechał.... Na razie jest strasznym smutasem
Ile ja bym dała żeby Tadek częściej się uśmiechał.... Na razie jest strasznym smutasem
to jest świetny sposób, polecany zresztą przez lekarzy - stymulujesz rozwój dziecka.
Jak Wasi mężowie jadają gotowe dania, to zazdroszczę- mój cholera rozpuszczony i nie tknie.
teo, dla mnie to jest trochę męczenie dzieciaków... Chociaż zdjęcia urocze. Ja bym Tadziowi takiej sesji nie zrobiła. Może jak będzie trochę starszy.