Aby dyskutować we wszystkich kategoriach, wymagana jest rejestracja.
Vanilla 1.1.4 jest produktem Lussumo. Więcej informacji: Dokumentacja, Forum.
wystarczyło wyjąć cyca i już się darł jak opętany
Teo, Wiki ma identycznie.
boje sie go zmierzyc bo najnormalniej nie wiem jak a nie chce go na sile jakos prostowac w sensie tymi nogami wierzga co chwile ale na moment nie wyprostuje,no chyba,ze by spal..oo to jest mysl,tak na oko chociaz zebym miala wogole jakies wyobrazenie
wiem co czujesz i pomimo,ze moj starszy syn ma juz 5 lat mam doslownie takie same sytuacje ale czasem jak Krzyś nie daje się na chwilę odłożyć, a Ewka co pół godziny wyje, to mam ochotę zamknąć się w sypialni i naciągnąć kołdrę na głowę i udawać, że ich nie słyszę.
ja sobie nie radze z tym jak K. bierze Malego za nogi i ciagnie w sensie udaje,ze "biegnie" ale czasem chyba mam prawo nie radzić sobie z wkurwem. szczególnie w momencie, kiedy Ewka sprawdza, czy jak mocno pociągnie Krzysia za uszy, to mu się odczepią
A mam wrazenie, ze niedalej jak wczoraj chodzilam z brzuchem :P
a on patrząc na mnie [czyt. na mój brzuch] "Ooooooo ale widzę, że drugie już w drodze"
Cudnie wtedy wygląda, bo śpi i dalej rusza dziobem jakby ssał pierś, nawet na chwilę nie przestaje.
a on patrząc na mnie [czyt. na mój brzuch] "Ooooooo ale widzę, że drugie już w drodze"
Szkoda ze Ci zadna riposta nie przyszla do glowy, zeby mu przywalic.
Teo- ten koleś to nie ma wszytskich w domu.
O tym świadczy juz jego pierwsze pytanie:
- Czy dziecko juz odchowane ?
Hhehe
3 miesięczniak :)
A może jednak była jakaś riposta, Teo? Opowiedz :) Normalnie mnie wcięło!
To mi wyglada na przygotowanie do narkozy (zn.ogólne)
tzn on nawet nie wie ile Ninka ma...
co tzn "odchowane dziecko"?
Jak ile ma miesięcy/lat?
Przegapiłam moment na kąpiel...., a potem było już tylko gorzej...
Dla mnie odchowane dziecko, to takie, za które rodzice przestają brać odpowiedzialność, które zaczyna radzić sobie samo i przestaje liczyć na (pomoc) rodziców. Pewno najczęściej to moment, kiedy dziecko wyprowadza się od rodziców, zakłada własną rodzinę.
tez na to zwrocilam uwage boszszsz ja sie chyba juz poddaje i zostane z ta cholerna oponka..choc nie powiem ze a6v pomagala...teraz jest zima i len mnie ogarnal
Teo, to jest moim zdaniem kwestia czasu!! Ponoc standard, aby wrocic do formy po porodzie to 6 m-cy. A niekiedy trzeba poczekac do konca karmienia, niestety prolaktyna robi swoje://