Aby dyskutować we wszystkich kategoriach, wymagana jest rejestracja.
Vanilla 1.1.4 jest produktem Lussumo. Więcej informacji: Dokumentacja, Forum.
kolesiowi głupio chyba było ale po kija komentuje matoł jeden ojszczany wiem, że brzuch mam dalej ale co poradzę ?
Ja pierdziu... bez urazy ale mam nadzieję, że się mylisz
No i sciagam troche mleka, ale pewnie nie starczy, bo ze 100ml max uciagne, juz widze. Najwyzej raz da mm jak sie Mała bedzie darła.
walnij sobie duuuza szkalnke wody albo i dwie
a on patrząc na mnie [czyt. na mój brzuch] "Ooooooo ale widzę, że drugie już w drodze"
kurwa
no to ja odwrotnie.... co zrobić żeby więcej nie chudnąć? Ważę już 49kg....
no to ja odwrotnie.... co zrobić żeby więcej nie chudnąć? Ważę już 49kg....
--
nie mogłam małego uśpić po karmieniu, bo rzucał się jak opętany.
u nas wczoraj było tak samo, ale dlatego, że przegapiłam moment na kąpanie.... jak już się rozdarł ze zmęczenia to nic nie mogło go uspokoić.... ale potem było już ok. pobudka na dokarmienie o 21.30, spanie od 22 do 2.10, od 2.25 do 5:50 i od 6.10 do 8.20. Jestem wyspana:)
myszerej: no to ja odwrotnie.... co zrobić żeby więcej nie chudnąć? Ważę już 49kg....
--
Mam ten sam problem - ważymy identycznie.
Ja mam załamkę - u nas jednak AZS
Pobiję Was delikatnie - dziś rano 48,5 ale mnie to nie martwi, całe życie ważyłam jeszcze mniej Martwi mnie tylko brzuch szerszy niż biodra :// Jakbym bo zgubiła, to ważyłabym jeszcze z dobre kilo mniej.
Teo a to nie ten sam gość którego "brzydzą" kobiety w ciąży?
„Aha, to tak ci zostało…”
Ty rowniez ucaluj od nas Ninusie
Widocznie miejsce jej nie pasowalo, moze nie ten zapach, nie ten sufit :P heheh Podobno moj kuzyn jak byl niemowlakiem to mogl tylko jezdzic w gosci w wozku z zaslonieta budka!!! bo jak odslonili mu budke i zobaczyl ze sufit nie ten to zaraz byl taki ryk, ze szybko musieli wracac !!! i nic nie pomagalo !!!
też mi się zdaje ze to głównie od nadmiaru wrazen..
Bo my tez dziś u prababci bylismy.. na zakupach.. potem u dziadka..
I masakra wieczorem byla..