Aby dyskutować we wszystkich kategoriach, wymagana jest rejestracja.
Vanilla 1.1.4 jest produktem Lussumo. Więcej informacji: Dokumentacja, Forum.
mówię jej "Kochanie, mamusia wychodzi", a wyrodne dziecko, wczepione w prababcię "A ja NIE"
GOMA a kiedy Wy idziecie na ten zabieg ?
i dlaczego dopiero teraz?
tego się nie robi jak dziecko jest malusie
No więc zapalenia spojówek nie ma. Drapie się, bo swędzi go skóra na buźce, beć może też na powiekach.
Anetko, bo ja tak sobie skojarzyłam, że przecież alergików często poznaje sie po oczach - że mają wiecznie zaczerwienione, zaropiałe, etc. to może w związku z tym, że to AZS się dopiero wyrzuciło, to dlatego poszło tez na oczka.
czasami to myślę, że lepiej być takim prostakiem i si eniczym nie przejmowac, nie czytać za dużo i generalnie mieć na wszystko wyjebane
alizujemy. Nie potrafię tego pędu powstrzymać, "wyluzować" - ten typ tak m
Patrzylam na kazdego jak na taka paskudna bakterie z reklamy domestosa
tak jakby jej brakowało tego codziennego rytmu, który ma już ułożony....
kurde nie wiem ale chyba o to chodzi...
bo jak z nią jedziemy gdzieś do znajomych na chwilę, między jej drzemkami i karmieniami to jest ok...
ale jak tylko na większość dnia wybywamy [w godzinie kiedy normalnie w domu śpi] to są takie cyrki
możliwe, żeby dziecko było aż tak "dzikie" że się nie potrafi odnaleźć w innym miejscu ?
kurde mam nadzieję, że jej to przejdzie
W dodatku sąsiedzi(2 piętra nad nami) zapomnieli że nie są sami, zrobili sobie imprezę i wszystko było by ok., gdyby nie skakali, tupali, darli się, szurali meblami, masakra, skończyło się naszą ingerencją i niestety awanturą... Wszystko jest dla ludzi, ale jakieś zasady obowiązują chyba wszystkich, wściekła jestem i niewyspana...
poza tym Kasia, czyli co ?
mam z nią siedzieć całymi dniami w domu i nigdzie nie chodzić bo ona takie cyrki odstawia ?
Dziecko "widzi" więcej niż wcześniej i nie potrafi sobie z tym poradzić. To minie.
z tego co mi wiadomo witaminę D podaje się do 12-go miesiąca życia dziecka
a wit K do 3 miesiąca [jeśli dziecko jest na piersi]
u mnie jest histeria każdego wieczora
Jak mnie wkurza jak przyjeżdżam do teściów i jeszcze Tadka nie rozbiorę a już stado sępów nad nim stoi i się do niego szczerzy... Głośni są, zaczepiają go, a później wszyscy zdziwieni, że dziecko beczy i nie chce tam być
zabrałam dziecko powiedziałam "Chodź Kochanie mamusia Cię uratuje"
Magda - Juvit C, to sama witamina C. W Cebionie multi są też inne witaminy. Więc to nie to samo
--
albo wiszą nad biedną leżącą Ninusią w trzy osoby i się przekrzykują bo chcą zwrócić na siebie jej uwagę
Nie bójcie się tak, że rodzina Wam dzieci skrzywdzi.
z Waszych wypowiedzi wynika, że bardzo nie lubicie jak ktoś inny zajmuje się Waszymi dziećmi. :-P I boicie się, że pozarażają Bóg wie czym i takie tam ;-)