Aby dyskutować we wszystkich kategoriach, wymagana jest rejestracja.
Vanilla 1.1.4 jest produktem Lussumo. Więcej informacji: Dokumentacja, Forum.
no ale u Ciebie inna sytuacja. Krzyś jest donoszony, a cycoholizm chyba jeszcze nie został sklasyfikowany jako jednostka chorobowa
U nas kolejna noc zarwana, sąsiedzi imprezowali i śpiewali do 4 nad ranem drugi dzień z rzędu a od 8 rano sąsiad pod nami zbija kafle więc mamy wesoło
Zresztą co do Krzysia to moje pokłady optymizmu są na wyczerpaniu, bo kurde, on miał coraz mniej cyca wołać a tu doopa. Fakt-coraz częściej ma tak, że i dwie godziny bez piersi wytrzyma. Ale- jak chce spać, to musi być cyc.
a masz na to paragraf? bardzo by mi się przydało takie dodatkowe wolne. Wątpliwości moralnych raczej bym nie miała. Nie z moją szefową. możesz skorzystać z zasiłku opiekunczego. Przysługuje nam przeciez 60 dni L4 na dziecko.
Ech, przychylny pediatra to nie problem, gorzej z moimi wątami moralnymi
a masz na to paragraf? bardzo by mi się przydało takie dodatkowe wolne. Wątpliwości moralnych raczej bym nie miała. Nie z moją szefową
A mam może i głupie pytanie, ale mnie nurtuje...
od czasu porodu dzieje się u mnie coś dziwnego. nie jest to nietrzymanie moczu, a wręcz przeciwnie - nie czuję, że chce mi się siku.... na początku myślałam, że to normalne - poród, dwukrotne cewnikowanie podczas... no mogło być nie tak z początku... ale teraz? nie za długo na takie "ceregiele" ?
A wlaśnie - co do ćwiczeń - bo ja znów nie wiem :DKiedy mogę zacząć brzuszki?
nie oczekuę rad, po prostu sie musiałam wyżalic.
Że dziecko jest silniejsze psychicznie ode mnie i mnie terroryzuje...i że powinnam ją zostawić żeby się wypłakała albo włożyć do wózka i trząść aż uśnie...
Dobrze, że chociaż męża mogłam świadomie i dobrowolnie wybrać
nie oczekuę rad, po prostu sie musiałam wyżalic.
nie martw sie jak mama zobaczy jak postepujesz z dzieckiem i ze jestes nieugieta to jej pewnie minie takie zdanie (tak mysle?)
Jakie sa symptomy kolejnego skoku?
Przewaznie dziecko "chce z powrotem do mamy", zaczyna byc marudne, wymaga ciaglej uwagi, gorzej je, gorzej spi lub nagle przestaje robic to czego sie juz nauczylo tak jakby cofalo sie w swoim rozwoju.
Że dziecko jest silniejsze psychicznie ode mnie i mnie terroryzuje
Ta moja pociecha za nic nie chce spac winnej pozycji niż na brzuchu
A powiedzcie mi czy wasze dzieci też tak na byle hałas reaguja?
Kurcze niby czasmi moge przy Franku właczyć roboty kuchenny ale czasmi jak się na głos zasmieje to od razu płacz straszliwy!
A czy Wasze dzieci też się nie dają odstawiać w nocy?
a od takiego spania na siedząco
kompletnie już mi plecy wysiadają
I cycki strasznie mi dziś gryzie jeszcze, może ząbki dają o sobie znać.
A czy Wasze dzieci też się nie dają odstawiać w nocy? Bo Natanielek ostatnio w ogóle nie daje się odłożyć jak już zaśnie przy cycku, a śpi normalnie ze mną w łóżku na klinie,
a karmię go na siedząco z powodu ulewania, więc teraz to ja w końcu padam tak na siedząco, bo co go chce odłożyć na klin to zaraz jest krzyk, a od takiego spania na siedząco
kompletnie już mi plecy wysiadają
Jesli to poczatek skoku, tego 5 tygodniowego, to ja juz rezerwuje sobie miejsce w psychiatryku
Taks się drze wniebogłosy!
--
ale obawiam sie, ze bedzie jazda...