Aby dyskutować we wszystkich kategoriach, wymagana jest rejestracja.
Vanilla 1.1.4 jest produktem Lussumo. Więcej informacji: Dokumentacja, Forum.
chociażby jak nie raz matki zostawiają przed sklepem
Trzeba być nieźle jebniętym, żeby dziecko przed sklepem zostawić
Trzeba być nieźle jebniętym, żeby dziecko przed sklepem zostawić.
ceri jak cos to wrzucaj wyniki tutaj albo na priv i przeanalizujemy razem
Nie dalej jak w sobotę widziałam, jak babka zostawiła maleńką córeczkę przed sklepem ze zdrową żywnością.
schodzę, wchodzę z dwójką pod pachą (bo Ewuś po schodach nie wejdzie).
Ja ubieram jak Albert śpi,
a podobno mialo sie juz unormowac....
czy po kryzysie mozna znow miec nawal?? znow mam cycki pelne, twarde.....
a jak ubieracie dzieci na dwór? Ja ubieram jak Albert śpi, inaczej jest wycie. Nie lubi tych zimowych ciuchów.
_
a wracając do nocek.... dziś chciałam Go wystawić przez okno...... od 22:30 budził się co godzinę. Co jedną cholerną godzinę. Oczywiście po obudzeniu nie ma mowy o zaśnięciu, bo trzeba zrobić kupę, albo pogadać, albo ponarzekać, że mama nie lula na rękach
czy po kryzysie mozna znow miec nawal?? znow mam cycki pelne, twarde.....
a podobno mialo sie juz unormowac....
Jego dotknąć nie można, bo od razu ma oczy jak 5 złotych! Paznokcie też obcinamy normalnie, bo na śpiocha nie ma szans...
dziś chciałam Go wystawić przez okno...... od 22:30 budził się co godzinę. Co jedną cholerną godzinę.
Unormować się może po skończeniu przez dziecko 3 m-ca życia ...
dobiła już do 5 kilo?
U mnie też beznadziejnie - pobudka co dwie godziny
Franek co chwila wrzeszczy na 2minuty nie można go samego zostawic bo jest płacz.. czasem nawet ja na rece biore to jest ryk..
Wczora to musiałam z nim isc na psacer wczsniej niz zwykle bo myslalam ze piedrolca dostane
hydrazine: pod sklepem był istny parking wózków z niemowlakami (w tym z moim mężem ), bo wszystkie matki biegły stać w kolejcei
właśnie dlatego kobiety zaczęły nosić dzieci w chustach --
omg, co za idiotka. a co ona na twoją uwagę? bo jednak najczęściej ludzie w takich sytuacjach zamiast się zawstydzić, to napyskują.
Ja miałam CC i po 10 dniach śmigałam już na zakupy. Bardzo szybko przestałam odczuwać dyskomfort po CC, ale z tego co wiem każdy przechodzi inaczej o tyle jest gorzej że nie powinno się dźwigać ciężarów do pół roku. W praktyce raczej to niemożliwe choćbym nie wiadomo jak się starała.