Aby dyskutować we wszystkich kategoriach, wymagana jest rejestracja.
Vanilla 1.1.4 jest produktem Lussumo. Więcej informacji: Dokumentacja, Forum.
szczypta_chilli: Te kobiety , które wracają do pracy z wyboru nie muszą byc skazane na potępienie.
Ale nikt tak tu nie twierdzi.
Ja zatem dotychczasową dyskusję odebrałam trochę tak, że tylko mamy decydujące się na opiekę nad Maluchem zasługują na oklaski.
Pierwsze łzy!
ANETKA a może przez MM spał tak niespokojnie ?
bo za dużo dostał ?
a wiesz to mleko jest dużo bardziej ciężkostrawne niż z cycka i może brzuszek przepełniony był?
mi pediatrzyca mówiła, że jak będę chciała zacząć dawać MM to mam przestrzegać dwóch zasad:
1] podawać rano, nigdy na noc
2] nie więcej niż 30 ml za pierwszym razem i dopiero na następny dzień kolejna porcja
żeby żołądek pomalutku przyzwyczajać....
Koleżanki dziecko trafiło do szpitala, wyło za nią, a ona się z tego śmiała i spokojnie poleciała na delegację do USA.
Dltego właśnie zastanawiam sie, czy to na pewno skaza. Oby było tak, że naszym dzieciom postawiono błędną diagnozę
ANETKA ale on w nocy nie chciał po prostu spać czy mu coś dolegało ?
brzuszek czy tam coś ?
bo jak nic nie bolało to może faktycznie o mamę chodzi...
A nie lepiej podać mieszankę pół na pół ze swoim mlekiem?
ona przygotowuję się do zmiany czasu :D
Miki w pewnym momencie też tak miał, że musieliśmy go kąpać już o 18, bo nie było opcji, żeby dłużej wytrzymał.
No wlasnie tez nie he he robi to samo bo twoja tylko bez popychania ciałka w bok w ogole nie kuma ze moze to zrobic;-)
MADZIA trzeba było jej nie dać iść kimać o 17 tylko przemęczyć
Jestem po wizycie u alegrologa - AZS potwierdzone.
O ile samego mleka mam nie pić, to mogę (po wygojeniu się głowy) zacząć jeść produkty takie jak masło, ser, jogurt. Co Wy na to?? Powiedziała mi to dermatolog w zeszłym tygodniu i dzisiaj to samo usłyszałam od alergologa.
na wiosnę przesuwamy czas do przodu czyli będziemy wcześniej wstawać i wcześniej kłaść się spać.
To u mnie to samo z tym podciaganiem jest mania siedzenia normalnie:-)najbardziej mnie ciesza jednak jego wybuchy śmiechu sa świetne sam mnie nimi rozsmiesza:-D
TEO, może dlatego po zjedzeniu sera Ninki nie wysypało?
Miał na części plecków i nóżek
Chyba Ty!
czekaj bo chyba nie zrozumiałam
czyli, że przy skazie jednak można jeść nabiał i dziecku może się nic nie dziać ?
czy że o co chodzi ? :)
a może ona wcale żadnej skazy nie ma ?
Dokładnie I teraz na to mówi się AZS, bo to nie tylko mleko winne jest tym różniastym wykwitom, tylko np. jakiś konserwant w żywności i nigdy tego nie wychwycisz
HYDRAZINE też nicka zmieniłaś ?