Aby dyskutować we wszystkich kategoriach, wymagana jest rejestracja.
Vanilla 1.1.4 jest produktem Lussumo. Więcej informacji: Dokumentacja, Forum.
w każdym razie ja już przygłucha jestem
tylko teraz ciekawe o które się obudzi wyspana skoro od 17 śpi i wygląda na to, ze to już takie "nocne spanie"
oby Ci się dzień o 4 rano nie zaczął
A moje dziecko zasypia zazwyczaj ok.19:00-20:00 i budzi się ok. 7:00-8:00. I śpi w jednej pieluszce
A moje dziecko zasypia zazwyczaj ok.19:00-20:00 i budzi się ok. 7:00-8:00. I śpi w jednej pieluszce
Ha! Me dziecię spalo od 17 do 8 z dwoma przerwami tylko o 22 i o 4.
MADZIA i uwierz mi , że się nie odparza
ahh Pamietam jak ja sie cieszylam ...
właśnie dzisiaj rano opowiadaliśmy Gośce jak to było kiedy dowiedzieliśmy się, że będziemy mieć dziecko
i od razu jak tylko mocz "naciągał" się na test widoczne były 2 tłuste kreski.
obudziło sie nie to dziecko. spokojne, radosne, zaczeła gadać do zabawek i do nas, usmiechac się (bez szału, ale już świadomie) no i przybrała tylko 90g, co jak na jej ostatnie przyrosty od 200 do 350g to jakoś dziwnie mało.
to by na koniec skoku wygłądalo, nie?
Po prostu wczepia się we mnie łapkami, trzyma pierś w buzi i tak śpi większą część w nocy, wtulony we mnie i mruczący z zadowolenia jak małe kociątko.
a jakbyś się Ceri połozyła na plecach a Krzysia na sobie [oczywiście podłączonego do cyca ] to nie dało by rady ?
zmieniłabyś pozycję przynajmniej na chwilę
Jak śpię, to trochę się boję że mi jakoś zleci. poza tym średnio nam pozycja pasuje jakoś.
Chociaż moja gin obstawia, że Krzyś nie załapie. Po prostu wymieni sobie cycki na młodsze
to byla pierwsza noc odkad Oliwka usnela na doslownie cala noc.Byla tylko jedna pobodka o 4.00 na zmiane pieluchy i znow spala az do 10.00
dlatego od wczoraj karmie mleczkiem w proszku
Ona ma taki twardy sen,a jak się ją wybudzi to jest godzinny krzyk.. :(
Jak czytam, że Wasze dzieci mają jakiś rytm, że śpią po ileś godzin w nocy i w dzień...
A dziś nie wiem kiedy wróci. Jedno wiem - on wraca, ja wychodzę.
Jak nie codziennie to co drugi dzień odechciewa mi się.
także jeszcze chwilkę i zaczniesz się cieszyć z macierzyństwa, zobaczysz
mogłam się wyspać, walnąć tyłkiem do góry na kanapie, poleżeć, poczytać książkę, wyjść do miasta, jechać do kina, do galerii itp