Aby dyskutować we wszystkich kategoriach, wymagana jest rejestracja.
Vanilla 1.1.4 jest produktem Lussumo. Więcej informacji: Dokumentacja, Forum.
o 23 koljny cyc, tym razem jak z Krzysiem nie chciał puścić i dziamgał do 1!!!!!!!!!!!!! Ja myślałam, że mi biodro szlag trafi (Ceri jak Ty to robisz tyle czasu?????????????????)
Jest niewielki postęp, bo już nawet pół godziny w ciągu dnia jest w stanie poleżeć sama. Wtedy sikam na zapas, robię kanapkę, zjadam ją, myję zęby, wstawiam pranie. Od tygodnia nie jadłam nic ciepłego.
Madrill jeśli przetrwasz pierwsze trzy miesiące dalej będzie już łatwiej. A po pół roku jak Ci Karolinka będzie spierniczać i w nosie będzie miała Twoje ręce i noszenie, zobaczysz, że życie stanie się lżejsze :)
Im bliżej rana, tym mam mniej cierpliwości i jestem coraz bardziej zmęczona. On to wyczuwa i też się denerwuje... i tak się razem na siebie wkurwiamy do ok 7
A pazury jak mu rosną!! Co dwa dni obcinam i to na super krótko.
Dziewczyny znam to co Wy tu piszecie! Dla mnie pierwsze miesiące to był koszmar!
Zauwazyłyście może, że takie male dzieci mają jakieś cudowne zdolności regeneracji?
Od 6.00-18/19.00 sama w domu.To chyba człowieka najbardziej dobija
Czułam się tak samo, bałam się następnego dnia, bo znowu będę sama. I co zrobię, jeśli nie wytrzymam?
Jest niewielki postęp, bo już nawet pół godziny w ciągu dnia jest w stanie poleżeć sama
Tyle, że ja nie moge siedziec na fotelu, oglądać filmu i trzymac Franka na klacie!
A kto ugotuje, posprzata, poprasuje!
a jeść nie jem nic od porodu.Sama woda i raz dziennie serek waniliowy,żeby było trochę siły
Żem się pomądrzyła, zaraz dostanę zjebkę od kogoś
(chyba macie za grzeczne dzieci, żeście tak naplotkowały! )
ALIEN stopę do buzi mówisz ?
ale pomyślcie, jakie macie szczęście, że macie zdrowe, wyczekane dzieci
Jedno powiem. Nie ma co zgrywać po porodzie Zosi Samosi. Że ja niby wszystko sama dam radę... I nie bać/wstydzić się poprosić o pomoc. Czy to rodzinę, czy jak trzeba to psychologa.
Jedno powiem. Nie ma co zgrywać po porodzie Zosi Samosi. Że ja niby wszystko sama dam radę... I nie bać/wstydzić się poprosić o pomoc. Czy to rodzinę, czy jak trzeba to psychologa.
Możesz siedzieć, oglądać film i trzymać Franka na ..... cycach
A mąż w tym czasie ugotuje, posprząta, poprasuje.....
MADZIA ona Ci w tej chuście tak wysiedzi ?