Aby dyskutować we wszystkich kategoriach, wymagana jest rejestracja.
Vanilla 1.1.4 jest produktem Lussumo. Więcej informacji: Dokumentacja, Forum.
Talinko, ja uzywam samej wody, albo czasem wody z odrobiną herbatki rumiankowej (ale akurat wczoraj nie używałam rumianku).
w ogole to polecam. na poczatku wydawalo mi sie upierdliwe przynoszenie tej wody za kazdym razem, ale szybko się przyzwyczaiłam, a Marysia przynajmniej przy ciepłej wodzie nie marudzi jak przy zimnych chusteczkach.
Aneta, a nosisz tylko w domu czy wychodzicie też na zewnątrz? Sporo dzieciaków nie znosi siedzieć w chuście/nosidle w domu, ale na spacery już chętnie wychodzą. Też to przerabiałam - musiałam motać ekspresem, a i tak był dziki wrzask aż do drzwi, na schodach się uspokajała, a na ulicy już była aniołkiem i zwykle po 1o minutach spała
bo u nas w piątek ma być -20 stopni
Krzysiowi się nie będzie chciało ?
chora chyba
21 my mamy normalnie ;)
Talinka: ooooooo przeprowadzka??
już czwarta w ciągu 4-ech lat
Jedyny plus przeprowadzek jest taki,że one mega mobilizują do selekcji posiadanych rzeczy. Na co dzień człowiek nawet nie zdaje sobie sprawy ile śmieci posiada. Wystarczy zacząć się pakować a większość z nich znika z naszego życia...
ooooooo! my ok. 100 :P
Madzia a używasz przegotowanej czy kranówy ?
bo ja z kranu normalnie i nie wiem czy to tak można ?
temp w domu spadła do 21st.
Wreszcie zlazła z rak i woli zasnąć sama.
Jego graty są WSZĘDZIE. Nawet piwnica jest zawalona pod sufit.
Mam nadzieję, że jak się przeprowadzimy do domu, to w końcu zacznie się mieścić...
gdyby była taka opcja to mąż na pewno by brał bo jemu zawsze mało miejsca
To by się dogadał z moim
oraz pokój ze stołem do bilarda, amerykańską flagą, czerwonym skórzanym pikowanym fotelem-tronem (no comments) i lampą z glutem.
Cerise - zapraszam Ze Stegien jestem
tyle mam stale u Marysi w sypialni
A moja córeczka to na pewno miała skok (tylko jakoś nie był za bardzo zauważalny). Od 2 dni umie już tyle nowych rzeczy!
to obawiam się, że nawet w domu zacznie mu [po jakimś czasie] miejsca brakować
Cerise a Wy skąd?
Ps. Może Krzyś jest taki stale przyssany do Ciebie także z powodu permanentnego zmarznięcia?
Cerise - nawet mam pętlę 187 prawie pod domem
Ale powiem Ci, że zazdroszczę tego wtulenia Krzysia, nawet 24/24... Mikołaja mi "zepsuli" butlą od razu w klinice i nie było szans, mimo moich prób, próśb i gróźb ;-) żeby załapał cycka... Próbowałam dwa tygodnie i się poddałam. Ale przy następnym dziecięciu nie odpuszczę. Już zapowiedziałam mężowi, żeby w szpitalu pilnował, aby nikt nawet się nie zbliżył z butelką do mojego dziecka.
Ja miałam o tyle fajnie, że tam gdzie rodziłam nawet smoczków nie ma na oddziale