Aby dyskutować we wszystkich kategoriach, wymagana jest rejestracja.
Vanilla 1.1.4 jest produktem Lussumo. Więcej informacji: Dokumentacja, Forum.
Ściągniemy jeszcze Magdę z Mery,
bo gdzies ktos straszyl samolotem jakims a co to ten samolot??ze na boki prosto lapki? tak to zle jest tak? a jak dobrze ?
Moje Maleństwo od dwóch dni nie do poznania. Codziennie o 4 pobudka na zmianę pieluchy i cyca i zasypia. Wczoraj w dzień to samo.Śpi jak zabita,budzi się na zmianę pieluchy i cycusia :) Może z raz na dzień wpadnie w krzyk i wtedy jest problem
Pytanie z innej półki.Dziewczyny kiedy teraz odwiedzić ginekologa?
zauważyłam że cycki są takie zwisające,a jakieś cztery dni po porodzie były twarde,ogromne i mleko aż ciekło i cały czas miałam mokrą bluzkę.
Dziś poproszę męża to nakupuje mi serków,jogurtów to może coś ruszy??
Tylko nie wiem co z tym flakiem na brzuchu :/ Co prawda duży nie jest,ale zwisa :/ Da się to jakoś 'naprawić' ? Ćwiczenia,diety?
po 6 tyg... ciagle czekam az minaaaa
a ja z innej beczki - czy dziecko cyckowe musi codziennie robic kupe?? bo my wczoraj nie zaliczylysmyy...
Hussy: Dziś poproszę męża to nakupuje mi serków,jogurtów to może coś ruszy??
nie szalej z nabiałem!!
TEORKA: ćwiczenia chyba jeszcze nie, za wcześnie.....
po 6 tyg... ciagle czekam az minaaaa
to trzeba po mału sprawdzić :) choć ja jadłam bardzo szybko, po tym jak w szpitalu na trzeciąż dobę po porodzie dostałam jogurcik Danio na deser, małej nic nie było więc doszłam do wniosku, że mogę nabiał jeść
a po 6 tyg. to też nie za wcześnie ??
po SN można ponoć ciut wcześniej jak lekarz pozwoli...
ostatnio czytałam, że nawet po 3-ech tygodniach...
po CC mi gin 6.5 tygodni po operacji pozwolił na delikatne ćwiczenia
A samopoczucie dużo,dużo lepiej. Mąż poszedł do pracy,ale wstałam rano i powiedziałam sobie,że muszę dać radę. No,bo MUSZĘ.
to trzeba po mału sprawdzić :) choć ja jadłam bardzo szybko, po tym jak w szpitalu na trzeciąż dobę po porodzie dostałam jogurcik Danio na deser, małej nic nie było więc doszłam do wniosku, że mogę nabiał jeść
a po 6 tyg. to też nie za wcześnie ?? wtedy dopiero kończy się okres połogu. Ja wiem, że na takie ćwiczenia jak siłownia czy fitness można wrócić dopiero po około 3 miesiącach.
Laski a pytanie czy nie orientuje się ktoś czy te krople Sab simplex można zamówić spokojnie z tej strony w internecie która się wyświetla czy lepiej jednak jakos bezpośrednio z niemiec sprowadzic? Bo podobno grasuje jakas czeska podrobka i nie jest juz taka dobra...
myjesz zęby przed śniadaniem ?
hahahhahahah
ja myje przed i po śniadaniu