Aby dyskutować we wszystkich kategoriach, wymagana jest rejestracja.
Vanilla 1.1.4 jest produktem Lussumo. Więcej informacji: Dokumentacja, Forum.

Na szczęście mam tylko 2, daję je na zmianę. Pokarmu nadal jest dużo, czasami aż sam wycieka jak mały się dłużej zdrzemnie 

Ja zgodnie z zaleceniem pediatry stosuję się do najnowszych zasad

Inez ale jakich najnowszych zasad?? w kalendarzu zywienia jest wprowadzanie posilkow dla dzieci ktore ukonczyly 4 miesiace a biorac pod uwage ilosc rzeczy ktore wprowadzilas to maly chyba z 3tyg juz jada wszystko..

nie rozumiem po co obciazac dziecku uklad pokarmowy skoro wszystkie wartosci odzywcze dostaje z mlekiem matki... rozumiem ze wracasz od pracy ale moim zdaniem swobodnie mogliscie z miesiac przeczekac i zaczac wprowadzanie jedzenia od grudnia... przeciez nie ma sie do czego spieszyc...
A wtedy jakoś nie wyobrażam sobie tego, że MM wszystko wprowadza sam, nagle. To mógłby być dla Bastka szok, że nie ma mamy, nie ma cycka a tato daje coś innego. Wybrałam moim zdaniem najlepsze wyjście z sytuacji, tym bardziej, że na razie Bastek i tato nie bardzo sobie radzą z jedzeniem. Na szczęście jeszcze mają czas by nad sobą wzajemnie popracować 

, każdy ma jednak prawo powiedzieć swoje zdanie i tyle. Ty sama odpowiadasz za swoje decyzje i to ty będziesz ponosiła ich konsekwencje.