Aby dyskutować we wszystkich kategoriach, wymagana jest rejestracja.
Vanilla 1.1.4 jest produktem Lussumo. Więcej informacji: Dokumentacja, Forum.
A powiedz dawalas ten esputicon zgodnie z ulotka? Czyli 2xna dobe? Bo moze to troche malo?wiem ze niektorzy daja przed kazdym karmieniem...
Dobrze,że chociaż krwawienia ustały..
nie wyobrażam sobie zjeść sniadania z taka paszcza po nocy nie umyta.
Chyba,że plamienia teraz - te które mam będą trwać dużo dłużej niż czyste krwawienia.
to napisz - list czy meila. Im więcej rzeczy bedzie przemilczanych tym będzie gorzej! To się nakłada to się spiętrza i zaczyna sie oddalanie od siebie. Już teraz sie trujesz że nie jesteś atrakcyjna dla niego ale pomyśl o ile by spadł Ci kamień z serca jakbyś usłyszała od niego "Skarbie kocham Cię nad życie ale chcę tylko byś odpoczęła bo widzę że jesteś zmęczona" "Kotku nie wiem jak mam Ci pomóc wiec czekam aż mi powiesz" itd itp On nie wie co sie dzieje w Twojej głowie myślach i sercu dopóki mu nie powiesz! Nie jest jasnowidzem Agunia, trochę się wstydzę o tym porozmawiać.. Wiem,ze to mój mąż ,ale zawsze było mi ciężko rozmawiać o tym co mnir boli.. I taka rozmowa jest dla mnie bardzo trudna
Nam polozna nawet mowila ze u meżow podobno tez sie zmienia stezenie hormonow jak jest noworodek w domu i mają chwilowo mniej testosteronu (zeby byc mniej agresywnym itd.)
Dziewczyny,a Wy śpicie/spałyście ze swoimi dziećmi ? Bo ja odkąd wróciłam ze szpitala przykładam małą na noc do cycka i usypia i tak śpimy we troje na łóżku..:/
ale na razie mamy łóżko 180x200 więc możemy sobie na to pozwolić... jak się przeprowadzimy i będzie łóżko 160x200 to mała wyląduje w łóżeczku
Dziewczyny,a Wy śpicie/spałyście ze swoimi dziećmi ? Bo ja odkąd wróciłam ze szpitala przykładam małą na noc do cycka i usypia i tak śpimy we troje na łóżku..:/
Ceri ożesz Ty! Nie za dobrze masz? :D
Czy to normalne, że mu się tak nagle odmieniło?
No i najlepiej mu na rękach u mnie albo męża. A jeszcze kilka dni temu kładłam go do koszyka mojżesza i sam zasypiał.
I dodatkowo chyba mnie bierze jakieś choróbsko bo głowa mi pęka i mam zatkany nos a specyfików typu Theraflu nie można brać prawda?
Kuba pięknie przesypiał mi noce - 2, maks 3 pobudki w nocy na karmienie albo zmiane pieluchy. Od dwóch dni juz mi nie daje pospać i co 1,5 - 2 godziny się budzi a dodatkowo baaaaardzo długo usypia
to napisz - list czy meila.
Nie wiem, czy Theraflu można, ale polecam Prenalen (syrop), a na katar Sinupret- można brać w ciązy i w czasie karmienia.
A on cyckowy ??
Też normalne. Najfajniej jest u mamy albo u taty. Zdrowy objaw, choć czasem męczący dla rodziców
Meczacy, to fakt ale dam rade
poza tym wstyd przed własnym mężem to dla mnie jakaś abstrakcja
dla mnie to mocno nie halo, żeby do własnego osobistego męża pisać list czy maila zamiast usiąść i normalnie porozmawiać jak dwoje dorosłych ludzi
Agunia, trochę się wstydzę o tym porozmawiać.. Wiem,ze to mój mąż ,ale zawsze było mi ciężko rozmawiać o tym co mnir boli.. I taka rozmowa jest dla mnie bardzo trudna
A męża na pewno z łóżka nie wygonię,bo brakuje mi go i tak i tak,a jeszcze jakby miał oddzielnie spać :/ ...
ak ci twój własny osobisty mąż mówi (w odpowiedzi na to, że ty zaczynasz się uzewnętrzniać i mówić co ci leży na sercu), żebyś przestała marudzić, ględzić, albo słyszysz tekst "co ci się znowu w tej głowie urodziło?", "za dużo seriali oglądasz!!".....to przykre i od razu odechciewa ci się szczerej i bezpośredniej rozmowy.
poza tym wstyd przed własnym mężem to dla mnie jakaś abstrakcja
Dziewczyny potrzebuję porady. Kuba pięknie przesypiał mi noce - 2, maks 3 pobudki w nocy na karmienie albo zmiane pieluchy. Od dwóch dni juz mi nie daje pospać i co 1,5 - 2 godziny się budzi a dodatkowo baaaaardzo długo usypia
Ja nie chcę podawać mm... Może powinnam ściągać to pierwsze mleko, żeby Kuba bardziej się najadał jak go przystawiam?
ale która z nas nie lubi sobie pomarudzic ?
co nie zmienia faktu, ze ja dalej nie rozumiem
Jakieś 5 lat temu czytałam 'Mężczyźni są z marsa, kobiety z Wenus' i tam była taka porada by napisać list do partnera zaczynając od słów miłości i docenienia, potem napisać co leży na wątrobie a następnie zakończyć całusami
Jaheira: Ale tu co jakiś czas jest licytacja, która jest bardziej "poszkodowana" po ciąży...
hehehee no baby tak mają
--
z Tobą Kochana to żadna nie ma szans
Dziewczyny czy jest to możliwe że okres dostałam, od dwóch dni mnie podbrzusze pobolewa i właśnie znowu plamię czystą krwią?
--
Jaheira: Ale tu co jakiś czas jest licytacja, która jest bardziej "poszkodowana" po ciąży...
hehehee no baby tak mają
Ja tam jestem fajna. I mądra. I sexowna.
I co?
Która się licytuje?