Aby dyskutować we wszystkich kategoriach, wymagana jest rejestracja.
Vanilla 1.1.4 jest produktem Lussumo. Więcej informacji: Dokumentacja, Forum.
Nie wiem, ja akurat nie mam problemów z rozmową z mężem. Ale są różni ludzie i różne związki. Jeśli komuś pomaga napisanie listu to dobrze.
Ale co, dzięki temu jest ktoś szczęśliwszy? Ta licytacja sprawia,że kompleksów ubywa, albo może zanikają zupełnie?
Bo ja mam wrażenie,że one urastają do rangi giga problemu...
mi np pomaga kiedy czytam, że pani x zrzuciła jeszcze mniej ode mnie, pani y dopiero jak skończyła karmić piersią to spadła z wagi a pani z straciła nadprogramowe kilogramy dopiero po 1,5 roku itp itd
mi to pomaga bo daje nadzieję, że jeszcze może i ja schudnę
także dziewczyny licytujmy się!
ja zupełnie takiego wrażenia nie odnoszę
poza tym Kasia skoro komuś to pomaga to co za problem ?
Ciebie to drażni/denerwuje/wkurza więc się nie licytujesz
a inne lubią więc tego :D
mi to pomaga bo daje nadzieję, że jeszcze może i ja schudnę
Ja tam nosiłam tam afro i wcale się tego nie wstydze.
Pewnie niechcący, ale jednak zapala się żaróweczka pt. nie golić się można tylko w ciąży, gdy jest już trudno zobaczyć swoje krocze i tylko ze wzgl technicznych jest to niemożliwe.
Pewnie niechcący, ale jednak zapala się żaróweczka pt. nie golić się można tylko w ciąży, gdy jest już trudno zobaczyć swoje krocze i tylko ze wzgl technicznych jest to niemożliwe.
ale przyznasz, że jakąś tam NORMĄ jest, że do bikini sie trochę podgala, żeby na plaży nie straszyć takim sierściuchem ;)
Nie rozwodząc się dłużej, no chodzi mi o to, co wczoraj pisałam: wyobrażamy sobie lukrowane zycie, pod każdym wzgłędem. a jak tak nie jest (brzuch zwisa, dziecko ryczy zamiast się tulić i obsypywac uśmiechami, mąż ma focha) to łapiemy mega doła.
A co do tych plamień to jutro koniecznie zapytam,bo zapachu to przyjemnego nie mają.. Może nie to,że cuchną,ale brzydko pachną :/ Oby tam nic się znów nie okazało..
no ja dzień przed porodem miałam afro, cellulit, opuchnięte nogi, wielki brzuch i mąż i tak jak tylko dostał zielone światełko od gin, to mi nie przepuścił
i nie sądze, żeby sobie któraś z biorących udział w "licytacji" tak dobierała do głowy pewne rzeczy i potem sobie żyły podcinała bo ZOSIA przytyła tylko 8 kg a ja 35 a MARYSIA ma fajne wielkie cycki, których ja nie mam.....
i łapała mega doły i robiła z tego wielki problem
Tak jakby gdzieś było napisane,że wyznacznikiem jest sylwetka i waga sprzed ciąży...
--
Myślę, że dla większości z nas taki właśnie jest wyznacznik. Tylko jedne podejdą do tego z rezerwą, a inne będą schizować (przepraszam za określenie). Nie można jednak zabronić nikomu wypowiadania się na temat swojej wagi, rozstępów, za małych, czy za dużych cycków. Po to mamy to forum, żeby sobie pogadać i już. A potem taką Hussy (bez urazy Hussy) kopnąć w tyłek jeśli trzeba! A czasem trzeba!
a MARYSIA ma fajne wielkie cycki
A gdzie w ogóle jest napisane, że afro jest nieatrakcyjne i że wypada golić się idąc do gina?
ja to nawet w szpitalu po CC szłam pod prysznic w drugiej dobie po operacji i słaniając się na nogach goliłam pipkę przed obchodem hahahahaha
a po cc oglądają cipki na obchodzie?
pytam poważnie, bo nie wiem ? :)
a nie obchodzi mnie co oni sprawdzali i co myślą o krzaczorach
ja po prostu mam fisia na punkcie owłosienia łonowego i nic nie poradzę na to
A u mnie, włosy czy ich brak, nie mają żadnego wpływu na samopoczucie :-P Tylko nie lubię jak kłują, wtedy mnie denerwują.
Ja się dobrze z takimi czuję :)