Aby dyskutować we wszystkich kategoriach, wymagana jest rejestracja.
Vanilla 1.1.4 jest produktem Lussumo. Więcej informacji: Dokumentacja, Forum.
Kubulek skonczył wczoraj miesiac i zauważyłam, że od jakiegoś tygodnia albo wiecej jak poloze go na brzuszku to sam potrafi przekrecic główkę z jednej strony na drugą. Nie za szybko?
u nas na szerokość tez by dwójki dały radę, ale mi sie wydawało,że jak sa takie krótkie, to będa krępowały nóżki w bioderkach. Krzysiowi nie krepują?
A swoją droga, on po buzi w ogóle nie wygłada na takiego chudzielca
Już nie budzi się koło północy na pierwsze papu, tylko budzi się o 21.... a potem jak zawsze co godzinę do półtorej.... cholera.
U nas jest to samo :(
Nie wiem czemu on tak czesto sie budzi
Krzyś też budzi się częściej i nie wiem o co chodzi kiedyś spał od 20-tej do 4-tej, a teraz zasypia 20:30, potem pobudki 23, 2 i już wtedy śpi przy piersi do oporu, tzn dopóki mąż go nie weźmie...
U nas tak jest już od 3 tygodni Nie znalazłam przyczyny - chyba po prostu taki etap.. W dodatku pobudka między 5 a 6 jest już powitaniem nowego dnia Jak tu dziecko przestawić, żeby spało choć do 7??? Macie jakieś pomysły?
Przez co caly rytm dzienny mu sie zaburzył.
Drzemek nie chce.
Pada z wycienczenia dopiero kolo 13.
A nawet na spacery nie można bo tak piździ
Mamusie, czy któraś z Was podawała dziecku kropelki SAB SIMPLEX, jeśli tak, to czy po nich maluch może robić rzadkie i mega wielkie kupki?!
Mamusie, czy któraś z Was podawała dziecku kropelki SAB SIMPLEX, jeśli tak, to czy po nich maluch może robić rzadkie i mega wielkie kupki?!
i tylko dlaczego boli mnie głowa?
a tak w ogole, to wczoraj Paulinka turlała się z brzuszka na plecy ;)))
wazne,ze plecki cieple i po glowce nie ciagnie..