Aby dyskutować we wszystkich kategoriach, wymagana jest rejestracja.
Vanilla 1.1.4 jest produktem Lussumo. Więcej informacji: Dokumentacja, Forum.
W ogole w ciagu dnia strasznie mi płacze ale ni tak jka przy skoku że sam nie wie co z soba począc i czego chce od zcyia..
Tylko tak jakby cos go własnie bolało
no u mnie od 3 miesiaca jest lepiej jesli chodzi o brzuszek
i wkurza się niemożebnie bo jej wylatuje zabawka z rączek a ona nie potrafi sobie po nią sięgnąć i wziąć do rączek z powrotem
jeszcze musi mnie za rękę trzymać tzn łapie swoimi rączkami moją rękę i pcha sobie do buzi..
A w ogóle odkąd Marysia się uśmiecha to mi dużo łatwiej wstawac do niej i wszystko robić, bo jak juz jest jakiś kontakt z dzieckiem to jest duuuużo fajniej
natomiast Nin od paru dni ma fazę na mamę...
o ile wcześniej potrafiła godzinę pod karuzelką leżec, albo sama na macie tak teraz nie uleży ani minuty bo skuczy :/
i wkurza się niemożebnie bo jej wylatuje zabawka z rączek a ona nie potrafi sobie po nią sięgnąć i wziąć do rączek z powrotem
więc jest ryk
a najszczęśliwsza jest jak koło niej siądę i będę gugać
wtedy jest ok
i jeszcze musi mnie za rękę trzymać tzn łapie swoimi rączkami moją rękę i pcha sobie do buzi...
więc muszę cały czas koło niej...
i tez nie wyleży długo bo zaczyna skuczeć i chce na ręce :P
A zważyłam go rano i obmierzyłam, wyszło 70cm i 5900 (ważyłam na pół głodniaka), więc taki mały nie jest.
Ciągle ma fazę na mamę, ale to słoooooodkie Lubię jak sobie leży i czeka aż na niego spojrzę, a jak już spojrzę i do niego zagadam, to śmieje się, macha łapkami. Albo jak leży przy piersi i się do mnie uśmiecha.
Noooo, to ja mam tak od kilku tygodni.... Więc nie wiem czy to skok, czy moje dziecko po prostu takie jest.....
Podajecie cos dzieciom jak maja katar i chracza troche?? czy tylko odciagac gluty i tyle wystarczy??
Teo, to oooo ode mnie to dlatego, że dzięki Tobie nie muszę się powtarzać:) Bo Wiki ma identycznie :)))
Brzuch do brzucha i żar aż bucha :PP
ja składałam regał kupiony wczoraj w Ikei, a Paweł gotował w kuchni :
Ile czasu dochodziłyście do siebie po nacięciu krocza?? jak długo was bolało?? po ilu rozpuściły się wam szwy???